2777
2789
عنوان

چطور میشه خواهرمو راضی کنم به طلاق؟ پیشنهادی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شوهرش مریضه؟؟

هم معتاده و هم کلا کار نمیکنه و اونقدرم پرروئه که حد نداره

گروه 💜 شروع رژیم 2/2/10 😊 وزن شروع 87 ... هدف اول 74... هدف نهایی 65.... وزن فعلی 79
مطمئنی بعد طلاق حالش بهتر میشه؟ اگه حالش بد شد گفت شوهر میخوام چی

اره فقط ترس داره از حرف مردم. حتی بابا و مامانم هم گفتن خوشحال میشیم جدا شی و از طرف ما خیالت راحت. 

گروه 💜 شروع رژیم 2/2/10 😊 وزن شروع 87 ... هدف اول 74... هدف نهایی 65.... وزن فعلی 79
طفلی بسکی مردم پشتش حرف زدن چرا دیر ازدواج کرده حتما جدا نمیشه که دوباره همون آدما ناراحتش نکنن.به ن ...

اره حرف مردم بود. الانم از همون میترسه. خودش میگه شیره جونمو میخوره این مرد

برده منظورت چیه؟+۱۸فک کنم؟

نه برده از این بابت که خرج خونه رو میده با اینکه داره شیمی درمانی میشه دو شیفت کار میکنه و حق هیچ کاری رو هم نداره

اره حرف مردم بود. الانم از همون میترسه. خودش میگه شیره جونمو میخوره این مرد

عزیزم ☹️به این خاطر غصه زیاد سرطان گرفته .خدا خیر نده آدمایی که همش کارشون اینه ببین دختر مردم چرا شوهر نمیکنه چرا بچه نمیاره چرا غمگینه .تا خودش نخواد شما نمی‌تونین کاری بکنین قلبش شکسته س بی انصاف اون همسرش

شوهرش خرجشو نمیده ؟؟سرطان چی گرفته خدا شفاش بده شاید خودش صلاح زندگیشو بهتر میدونه 

اصلا کار نمیکنه. و خیلی هم پر خرجه و خواهرم حتی پول موادشو میده.

سینه

فقط میترسه از طلاق وگرنه دلش میخواد جدا شه

عزیزم ☹️به این خاطر غصه زیاد سرطان گرفته .خدا خیر نده آدمایی که همش کارشون اینه ببین دختر مردم چرا ش ...

من الان همه ی فکرم اینه کمکش کنم جدا شه

مریضم هست بعد فکر حرف مردمه هنوز بگو آخه خواهر من تا کجا فکر حرف مردم میخوای باشی خسته نشدی؟ 

من درکش نمیکنم ولی کاری هم از دستم برنمیاد. به جان خودم با اینکه میضی اون بهش کمک نمیکنه. میره گوشت و جیگر میخره بخوره که کم خونیش جبران شه همشو این لاشخور میخوره