2777
2789
عنوان

شوهرم رژلبم رو پاک کرد ...

7714 بازدید | 185 پست

اعصابم امروز خورده میخام رهاش کنم ماجرای دیشب رو بزارم که حالم باهاش خوب بود 

قرار بود با شوهرم بریم شام‌بیرون بعد من از قبل تو خونه ارایش داشتم ولی بیرون ارایش خیلی کمی میکنم بعد خواستیم بریم بیرون حواسم نبود رژلبم خیلی قرمز جیغه شوهرم وایستاد جلوم فکرکردم میخواد بوسم کنه ولی رژمو با بوس کردنش کم رنگ کرد .‌‌‌‌بعدش گفت تو حواست نبود پاکش کنی من برات پاک کردم خودم خوشم اومد از کارش حرفشو وخواستشو به جای گفتن عملی انجام داد خخخخ ادم سخت گیری نیس اصلا ومن خؤدم چادری ام وزیاد ارایش نمیکنم .ولی کارش خیلی برام جالب بود ..

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😑😐😐😐😑😑😑😐😐😐😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

درخواست دوستی قبول نمیکنم🙂مخصوصا آقایون درخواست بدین گزارش میزنم😊