2777
2789
عنوان

چی کار کنم پریود بشم؟

210 بازدید | 14 پست

بچه ها من ۱۵ سالمه و مجردم،باید ۱ ام پریود میشدم همیشه هم عقب میوفته و بعد از سه چاهار روز میشم ولی این سری بیشتره...دیشب زعفرون و زنجبیل خوردم فایده نداشت کسی هست راهکاری بده؟

هعی روزگار وحشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا مریم مقدس😆😆

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
عزیزم با این سن کمت بهتره حتما بری دکتر، چون احتمالا تنبلی تخمدان داری و بعدها برای بارداری مشکل پید ...

آخه میدونم مشکل خاصی نیست چون موروثی و کلا مادر و مادربزرگم اینا همه اینطورین و توی سن من خیلی از همسالام شده چند ماه نسده باشن...مشکلم برای اینکه میخوام زودتر بشم که تموم بشه

هعی روزگار وحشی

نه عزیز بری دکتر خودش بهت این آمپول دوز پایینشو بهت میده

ننیخوام با آمپول و دکتر و تزریق باشه چون میدونم طبیعیه فقط میخوام برای خرید عید و این مسائل به مشکل بر نخورم

هعی روزگار وحشی