2777
2789
عنوان

خوشگلترین دختر

763 بازدید | 43 پست

سلاااااااام بروبکس اول اینکه عضویتم مبارک ایشالله کنار هم ب خوبی و خوشی غیبت کنیم(چندسال پیش عضو بودم ترکوندم خودمو)  خب ی خواهشی دارم در واقع ی جور چالش در نظر بگیرید عکس زیباترین دختر رو از نظر خودتون بفرستید(حالا این شخص مدله بلاگره بازیگره ایرانیه خارجیه هیچ فرقی نداره)مثلا شما میخواستید چهرتونو تغییر بدید دوست داشتید اون شکلی باشید لطفااا لطفااا بفرستید بسیار ب نظردهیتون احتیاج دارم شایدم شب دوباره همین تاپیکو بزنم اون موقع شلوغ تره بوووس ب کلتون  

https://telegram.me/BiChatBot?start=sc-1196247-7rJjg01   کاری داشتی ناشناس بگو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسخره نکردم ، مگه زشته؟ چهرش ک دوست داشتنیه کل بچگیمون با خاطره خاله شادونه گذشت این عکسشودوس دارم ...

خاله شادونه که قشنگ بود , نفهمیدم که خاله شادونس فکر کردم عکس یه بنده خدا دیگه رو گذاشتی شما.

ببخشید 

تو زندگی هیچکس رو به اندازه خودت اذیت نکردی