2777
2789
عنوان

کسی میتونه راهنماییم کنه؟؟؟؟؟

184 بازدید | 7 پست

بیاید پیشنهاد بدید با بیست، سی میلیون چکاری میتونم راه بندازم که به درآمد هم برسم؟اصلا میشه با همچین پولی کاری راه انداخت؟؟پولم هر روز داره بی ارزش تر میشه میخوام باهاش یکاری انجام بدم که حداقل یه درآمدی هم داشته باشم ولی نمیدونم دقیقا چه کاری!

شابلون بخر لواشک درست کن

خودکار اگه میخری 15 هزار تومن غلطگیرو میخری 30 هزار تومن ، وقتی واسه پاک کردن غلط املایی رو کاغذ باید دوبرابر پول بدی اینو یادت نره بعضی اشتباها جبرانش بیشتر از اینا هزینه بردار هست .     ببین جوجه آنتن ، بجا گزارش زدن با خودم دربیفت ببین چجوری نابودت میکنم .                     وجودشو نداری باهام درنیفت بدجور میسوزی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطوری؟ باید کلاس خاصی برم آموزش ببینم؟

نه عزیزم تو نت هست محصولات ترش

خودکار اگه میخری 15 هزار تومن غلطگیرو میخری 30 هزار تومن ، وقتی واسه پاک کردن غلط املایی رو کاغذ باید دوبرابر پول بدی اینو یادت نره بعضی اشتباها جبرانش بیشتر از اینا هزینه بردار هست .     ببین جوجه آنتن ، بجا گزارش زدن با خودم دربیفت ببین چجوری نابودت میکنم .                     وجودشو نداری باهام درنیفت بدجور میسوزی.
ممنونم عزیز

🤍🕊