2777
2789

حرفاازدهن من 

واااالا 

اونروز رفتیم خونه مادرشوهرم ، همینجوری ک نشسته بودیم ،یهو مادرشوهرم رو به شوهرم کردو از بی حجابی حرف زدن که رفته بودیم بیرون دیدم باموی بازمیگردن و میخاستم برم ی چیزی بگم بهشون 

من بااینکه حجابم معمولیه نمیدونم چرا اینطور حرف زدنش بهم برخورد، انگار فک کرده تمام زنای توخیابون عروساشن که بپره فضولی کنه ، 

مخصوصا که خیلی بی ربط این موضوع رو باز کرد، و رو به همسرم گفت ، منم نمیدونم چجوری شد پریدمو پیش پدرشوهرم حرفایی زدم و کل همه چیزو از حجابو و....و...و نمیگم کع تعلیق نشم قاطی کردم با عصبانیت گفتم ک چرااز ظاهرادما قضاوت میکنیدو تنها دردتون حجابه و دورویی رو میپسندیدو (خودشونم دورو هستن، مادرشوهرم با حجابه ولی بویی از ادمیت نبرده همش غیبت نیکنه و حسادت چشم دیدن خوشی هیچ کسو نداره) خلاصه ک شوهرم هی میخاست منو ارام کنه من گاز میدادم  اخرشم مادرشوهرم دید انگار من اون موش بی زبون سابق نیستم ، پاشد رفت  

منم رو کردم ب پدرشوهرم و گفتم وااالا  

خدا بخیر کنه بعدا پر نکنه شوهرمو این زن ، حسود شر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقصر خودت بودی،موضوع بهت ربطی نداشت،انگار دنبال شر بودی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

کلا تو جمع خانواده در مورد عقایدتون حرف نزنید

چون سنشون بالاست اعتقاداتشون قدیمیه ناراحتی بی جا پیش میاد

حرفای شما کاملا حقه ولی جاش اونجا نیست

https://harfeto.timefriend.net/16919889960464

مادرشوهرت در حال اماده شدن🤣🤣

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥