2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا چرا داد اما گفت بخور حتما 

من چون پارسال انگار یه سقط داشتم( چون یه دکتر گفت اصلا حامله نبودی و اشتباه آزمایشگاه بوده) یکی گفت بودی ولی کامل نبوده بهم آسپرین داده، حالا هی میگم الکی نخورم خدایی نکرده چیزی بشه

God help me to be strong enough not to lie to myself 
من چون پارسال انگار یه سقط داشتم( چون یه دکتر گفت اصلا حامله نبودی و اشتباه آزمایشگاه بوده) یکی گفت ...

من میترسیدم اما سرچ زدم تاپیک های قبلی خیلی ها آسپرین خورده بودن و خدا را شکر چیزی نشده بود میخوای سرچ بزن بخون 

من میترسیدم اما سرچ زدم تاپیک های قبلی خیلی ها آسپرین خورده بودن و خدا را شکر چیزی نشده بود میخوای س ...

خخدا خیرت بده میکنم اینکارو، نمی‌دونم چرا شک توی دلمِ، به دکترم هم اطمینان دارما ولی نظر اون یکی دلمو آشوب کرده

خخدا خیرت بده میکنم اینکارو، نمی‌دونم چرا شک توی دلمِ، به دکترم هم اطمینان دارما ولی نظر اون یکی دلم ...

نترس عزیزم انشالا که به سلامتی بغلش میگیری 

میگن خون رسانی به جنین و بهتر میشه با مصرف آسپرین 

نترس عزیزم انشالا که به سلامتی بغلش میگیری  میگن خون رسانی به جنین و بهتر میشه با مصرف آسپرین& ...

هممه چی رو سپردم به خدا بعدم دکترم، امیدوارم مشکلی پیش نیاد