2777
2789
عنوان

گذشته همسرتون واستون مهمه؟

547 بازدید | 28 پست

سلام

من و همسرم 3 ساله ازدواج کردیم خداروشکر مشکل خاصی نداریم همسرم واقعا مرد خوبیه و من و خیلی دوس داره ولی یه چیری که خیلی ناراحتم میکنه گذشتشه. اون واسه یه شهر دیگس و شهر ما دانشجو بوده دوران دانشجویی با 5 تا از دوستاش خونه میگیرن و اصطلاحا خونه مجردی داشته همسر من و 2 تا از دوستاش اهل دوست دختر و این جیزا نیستن ولی دوتای دیگه دوست دختر داشتن و معذرت میخوام زن خراب میاوردن خونه و رابطه داشتن باهاش حتی یکیشون بعد از ازدواج دنبال این کارا بوده ولی همسر منو و اون دوتای دیگه نه متاسفانه اوایل ازدواج همسر من این جیزا رو واسه من تعربف کرده دیشب داشتیم باهم صحبت میکردیم گف آره یه سال دوستم تولد گرفته بوده و 4 تا دختر که یکیش دوست دختر یکیشون بوده و سه تا از دوستای دختره بودن و داشت همینجوری تعریف میکرد یه دفه بهم ریختم و ناراحت شدمو فهمید گف ناراحت شدی گ. و ه خوردم که واست تعریف کردم گ ناراحتت کردم(ببخشید که از این کلمه استفاده کرد) منم بهش گفتم اگه این موضوع برعکس بود من تعریف میکردم تو ناراحت نمیشدی جوابمو نداد ولی دیگه صورت شد واسم شام نخورد و خوابید منم گریه کردم و سبک شدم و رفتم خوابیدم. حالا به نظر شما ناراحتی من بیجا بوده و حق با اونه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا میخواست بگه من خیلی پاکم با اینکه دختر بوده من نرفتم سمت این چیزا ولی بدتر خرابش کرد 😅

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 

عزیزم 3ساله ازدواج کردی دیگه... منم بودم ناراحت میشدم اما واقعا هرچی بوده گذشته.... مهم اینه الان هیچ کاری نمیکنه، اوقات خودت و همسرتو تلخ نکن

امیدوارم هرکی هرچی از خدا واسم خواست خدا اول به خودش بده 🦋😇
😐بنظر من گذشته هارو باید ریخت دور منم شوهرم هزارتا دوس دختر داشته اصل الانه ک ب کسی نگاهم نمیکنه

واقعا؟؟؟

یعنی گذشته تاثیری نداره تو آینده ؟؟؟

من یه خواستگار دارم خیلی دختر باز بوده قبلا ولی واقعا دوسم داره نمیدونم چیکار کنم 

کاربری قبلا دست آبجیم بوده👩🏻‍🦯🤦🏻‍♀️
واقعا؟؟؟ یعنی گذشته تاثیری نداره تو آینده ؟؟؟ من یه خواستگار دارم خیلی دختر باز بوده قبلا ولی واقع ...

من خودم دوس پسر داشتم ولی ن در حد شوهرم

ولی خب دیدم ادم خوبیه پشیمونه از گذشتش باهاش ازدواج کردم 

هرچند جاریم هرکیو میبینه میگه دوس دختر شوهرت بوده اصلا برام مهم نیس میگم اصل  الانشه