2777
2789
عنوان

۳/۴روز دیگه عقدمه!!چی کارا کنم

238 بازدید | 15 پست

بچها چی کارا باید کنم استرس دارم

بیاید بگید یه لیستی چیزی باهم دیکه تهیه کنیم

یه غیر از وقت ارایشگاه و عکاسی و لباسو اینا

چیارو ببریم چیکارا کنیم

بلهههه چجوری بگم 😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریلکس باش داماد خودش همرو راس و ریس کنه

خودکار اگه میخری 15 هزار تومن غلطگیرو میخری 30 هزار تومن ، وقتی واسه پاک کردن غلط املایی رو کاغذ باید دوبرابر پول بدی اینو یادت نره بعضی اشتباها جبرانش بیشتر از اینا هزینه بردار هست .     ببین جوجه آنتن ، بجا گزارش زدن با خودم دربیفت ببین چجوری نابودت میکنم .                     وجودشو نداری باهام درنیفت بدجور میسوزی.

بله رو ساده بگو 

با اجازه پدر و مادرم و بزرگترا بله 

استرس نداشته باش ک باعث میشه رو اخلاقتم تاثیر بزاره و بهت خوش نمیگذره این طوری 

در کل اسون بگیر که بهت خوش بگذره 

خوشبخت بشی عروس خانوم 

بله رو ساده بگو  با اجازه پدر و مادرم و بزرگترا بله  استرس نداشته باش ک باعث میشه رو اخل ...

قربونتتتتت برم

من‌نمیخام بگم اجازه بزرگترا

میخام بگم به امید خوشبختی با اجازه پدر و‌مادر عزیزم بلههه

چرا اخه بزرگترارو بگم؟😂😂😂

دامادم بچه اوله که دار اردواج میکنه کسی چیزی بلد نیست😂😂

بشین رو مبل تلفنی راهنماییش کن

خودکار اگه میخری 15 هزار تومن غلطگیرو میخری 30 هزار تومن ، وقتی واسه پاک کردن غلط املایی رو کاغذ باید دوبرابر پول بدی اینو یادت نره بعضی اشتباها جبرانش بیشتر از اینا هزینه بردار هست .     ببین جوجه آنتن ، بجا گزارش زدن با خودم دربیفت ببین چجوری نابودت میکنم .                     وجودشو نداری باهام درنیفت بدجور میسوزی.
قربونتتتتت برم من‌نمیخام بگم اجازه بزرگترا میخام بگم به امید خوشبختی با اجازه پدر و‌مادر عزیزم بله ...

نگو منم نگفتم..بزرگترا واسم چیکار کردن مگه😂😂

خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥
قربونتتتتت برم من‌نمیخام بگم اجازه بزرگترا میخام بگم به امید خوشبختی با اجازه پدر و‌مادر عزیزم بله ...

به امید خوشبختی خییییلییییی لوس هست بدم میاد همون با اجازه بزرگترا سنگین تر هست موقع گفتنش سرت پایین باشه آروم بگو مثل فیلمای اینستا گردنتو بالا نیاری با صدای بلند پرو پرو با نیش باز بگی