yelena مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 323 عنوان به نظرتون دم اخریه 98 بازدید | 13 پست برا کنکور ارشد که جمعه ست به نظرتون بشینم کتابا رو بخونم (نزدیک ۷ تا کتاب)یا برم پاورای استادامو بخونم؟ بعد مدام تست بزنمبلدم همه چی رو فقط نیاز دارم تو مغزم اپدیتشون کنم یادم بیاد کی به کی بود I need a life that isn't just about needing to escape my life🎈 STAY✨ ARMY✌ 1401/12/07 | 10:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جیران۲ عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 6584 جمع بندی و مرور با تست دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
لیدارنگی عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 5802 فقط تست کار کنید پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
yelena مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 323 ماه پیش دانشگام تموم شد یعنی ذهنم خالی نیستاینم در نظر بگیرید I need a life that isn't just about needing to escape my life🎈 STAY✨ ARMY✌
yelena مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 323 جمع بندی و مرور با تست یعنی وقت نذارم برا کتابا؟ I need a life that isn't just about needing to escape my life🎈 STAY✨ ARMY✌
yelena مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 323 فقط تست کار کنید یه سوال الان چقد میتونم مطمئن باشم تستایی که کار میکنم کمک میکنه برا کنکور امسالم؟چون همش میگم اینا که سالای قبل اومده دیگه کار کردنش فایده ای نداره I need a life that isn't just about needing to escape my life🎈 STAY✨ ARMY✌
لیدارنگی عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 5802 یعنی وقت نذارم برا کتابا؟ مرور تستهای سال قبل هم داشته باشید پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
yelena مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 323 مرور تستهای سال قبل هم داشته باشید بله چشم مرسییی❤❤🤩 I need a life that isn't just about needing to escape my life🎈 STAY✨ ARMY✌
لیدارنگی عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 5802 یه سوال الان چقد میتونم مطمئن باشم تستایی که کار میکنم کمک میکنه برا کنکور امسالم؟ چون همش میگم این ... نه چرا،، تقریبا از هر درسی بین دو تا سه تست مربوط به سالهای گذشته هست. پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
yelena مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 323 نه چرا،، تقریبا از هر درسی بین دو تا سه تست مربوط به سالهای گذشته هست. اهه جدیی؟مرسی امیدوار شدم🥲❤ I need a life that isn't just about needing to escape my life🎈 STAY✨ ARMY✌
جیران۲ عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 6584 یعنی وقت نذارم برا کتابا؟ اگر اصل مطلب رو بلدی نه دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
yelena مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 323 اگر اصل مطلب رو بلدی نه اره اره بلدمپس میرم سر همون پاورامرسیییی I need a life that isn't just about needing to escape my life🎈 STAY✨ ARMY✌
جیران۲ عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 6584 اره اره بلدم پس میرم سر همون پاورا مرسیییی موفق باشی عزیز دلم دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
yelena مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 323 موفق باشی عزیز دلم مچکرممم🥲❤❤ I need a life that isn't just about needing to escape my life🎈 STAY✨ ARMY✌