2777
2789
عنوان

نیاز دارم به همفکری

79 بازدید | 3 پست

سلام به همگی، دوستان‌من فوق لیسانس دارم، کارم شرکت خصوصیه، درامدم خیلی پایینه، حقوقمم دیر به دیر میدن، خیلی افسردم، کسی میتونه کمک کنه یه جا خوب مثل بانک برم؟ بهم نخندین که اومدم اینجا اینو میگم، ببین چقدر درمونده شدم که به هر دری میزنم

سلام،خنده چرا؟ اتفاقا تلاشت قابل تحسین هست و باید به خودت افتخار کنی که در حالِ کسبل تجربه و یادگیری هستی.

استخدام بانک اگر اشتباه نکنم به صورتِ اینترنتی انجام میشه. شرایط سنی داره و مباحث دیگری.

شما اطلاعات خودتون رو وارد میکنید و پس از اون برای استخدام یک آزمون برگزار میکنن اگر شما تواناییِ قبولی در آزمون رو داشته باشید واردِ مرحله ی نهایی و مصاحبه قرار میگیرید که آیا اونها پذیرش شمارو انجام میدن یا خیر.

🍃خودت باش،راحت باش🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.