2777
2789
عنوان

با سیاست ها و زبون دارا بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 56 بازدید | 26 پست
میترا احساس واقعیم رو بخام بهش بگم باید بشینم تک به تک کاراش رو بهش بگم که چرا اینکارو کردی مگه من بدی ای بهت کردم، حتی ی بار در حد خیلی کوچیکشو بهش گفتم ولی کلا هیچ فرقی نکرد و من بیشتر خودمو خوردم که براش مهم نبود...ادم غریبه نبود که برام از اولش مهم نباشه، ما دوست بودیم با هم، هم ازمایشگاهی هستیم هررووز همو میبینیم اما از یه جایی بعد دیگه خیلی خیلی خیلی دور شد ازم و کاش فقط دور بشی، رفتارایی که اینجوری توهین به طرفه خیلی ازاردهنده است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بقیه خیلی دوووسته با من اینجوری شده.نه امریکا هستم.البته اون موقع هم که دوست بودیم و صمیمی بودیم مثلا، من احساس میکردم صمیمی هستیم، اما از طرف اون انگار صمیمیتی نبوده چون خیلی جاها همون موقع ها دورم زد و من نفهمیدم. یعنی فهمیدم اما به دل نگرفتم گفتم عب نداره و حتما نباید که همیشه صاف باشی و ... ولی وقتی به عقب فکر میکنم میبینم اون موقع هم من بیشتر میرفتم سمتش
من فقط میخام یاد بگیرم جوابشو بدددم . پارسال عید رفتیم دیدنش با شوهرم. اون مجرده من متاهلم. هم سن شوهرمه حتی شوهرم یه سال بزرگتره ولی خب من 5 سال کوچیکترم. یه روز یه دوست مشترکمون رفته بود خونه ش و بعدشم میخاست بیاد خونه من عید دیدنی وقتی اومد بهش گفتم پس فلانی کو فکر کردم با هم میاین. برگشت گفت، که گفته من بدون دعوت خونه کسی نمیرم. مگه ادم بخاد بازدید عید دیدنی کسی رو پس بده باید دعوت بشه؟؟ من حتی اون موقع هم نمیدونستم چی بگمم که همینجوری پیغام ب گوشش برسونه
بنظرم تریپش اروپایی میاد که سرده و اهل تعارف تیکه پاره کردن نیست. حالا چه اصراری داری با همچین آدمی ارتباطت رو ادامه بدی اصلا؟؟ اینطور که پیداست تمایلی به رابطه دوستانه نداره، حالا یا با شما یا کلا آدم درونگراییه . در هر صورت شما هم ارتباطتو قطع کن خب ، بجای اینکه دنبال سیاست و جواب دادن باشی. شوهر یا پارتنرت نیست که بگیم بهتره حداکثر تلاشت رو کنی و سیاست بخرج بدی برای حفظ رابطه و زندگیت!
بهار من میخام یاد بگیرم جوابشو بدم که تو خودم نریزم وگرنه من خیلی وقته حتی میام ازمایشگاهم بهش سلام نمیکنم اونم نمیکنه . حتی نه عید بهش تبریک گفتم نه تولد نه هییچی مثل یه غریبه مثل یه هم دانشگاهی چینی مثلا شده برام. ولی این خیلی جواب بده هست، و هزاران موقعیت تا حالا پیش اومده اینجوری، اما من نمیدونستم چی باید بهش بگم. مثلا سر همون قضیه کادو جوابشو چی باید میدادم...
خب سر همون جریان کادو هم همکلام شدین که اون موقعیت پیش اومد دیگه، وقتی باهاش کلا همکلام نشی اینجور موقعیتا هم پیش نمیاد که نیاز باشه جواب بدی یا خودخوری کنی. بنظرم اصلا نباید میگفتی که همین مدل روسری رو برات اوردم! خب قاعدتا خودش باید دیده باشه و نیازی به گفتن شما نبود . اگه حرف زد فقط در حد اره و نه و سرد جواب بده ، دیگه بحث دیگه ای پیش نکش که صحبت کشدار بشه. برای همچین کسی بیمحلی و بیتفاوتی بهترین جوابه بنظر من
من مجبورم بعضی وقتا باهاش همکلام بشم به خاطر یه سری مسائل کاری و درسی که داریم تو ازمایشگاه. اره شاید نباید جوابشو میدادم اون موقع که بعدش خودمو بخورم...باید سعی کنم از قالب درسم و همون حوزه کاری اصلا خارج نشم و اگه چیزی گفت جوابشو ندم