2777
2789
۶ ساله ذهن و دلم پیش یکیه که چند ماهه ندیدمش دیشب دلم گرفته بود ، اومدم اینجا یه تاپیک چالش ناشناس ...

عزیزدلم واقعا همینطوره دروغ نیس ک میگن یادو نام خدا ارامش قلب هاس

من ن سرکارم نه مشکلی دارم😁😁😁

تو کله خشکی😂🤦

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون تازه فهمیدن دلار شده 58 و دلار خیز برمیداره واسه تارگت های بالاتر 

منظ‌ورتون از تارگت چیه..یعنی بازم بالتر میره ..بدبختتر میشیم...میدونین چندتا عروسی کنسل شد.ه.  

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

منظ‌ورتون از تارگت چیه..یعنی بازم بالتر میره ..بدبختتر میشیم...میدونین چندتا عروسی کنسل شد.ه. & ...

بله 

تارگت یعنی هدف 

چون هیچ شفافیتی در قیمت نیست 

به احتمال زیاد کماکان افزایش خواهد بود 

چون بازار ملتهبه

بله  تارگت یعنی هدف  چون هیچ شفافیتی در قیمت نیست  به احتمال زیاد کماکان افزایش خو ...

بله از دیروز که شما گفتین تا الان کلی گرونتر شده احتمالا تا ۸۰ هزار هم بره

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..