2777
2789
عنوان

مشکلم چیه که خوایم نمی بره ؟

137 بازدید | 14 پست

سلام من کلا خیلی کم خواب هستم مثلا بعضی وقت ها شده روی سه چهار ساعت فقط خوابیدم امروز هم از صبح کلاس داشتم فردا هم همین طور از صبح تا شب کلاس دارم کلی هم سر کلاس ها صحبت میکنم اما باز هم خوابم نمیاد 

میدونستم الان خودم خواب بودم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلت مشکل من و شوهرمه کلا ۴ ساعت خواب بسمونه بعدش دیگه دکمه مغزمون روشنه تا ۲۴ ساعت بعد

الان که میخواهم درس بخونم نمیتونم واقعا مغزم قبول می‌کنه اما حوصله ندارم 

حیفه وقتم 

الان که میخواهم درس بخونم نمیتونم واقعا مغزم قبول می‌کنه اما حوصله ندارم  حیفه وقتم

حوصله اگر بود،الان بخدا هرکدوممون یه مخترعی چیزی بودیم

من اغلب اوقات حوصله ندارم😅

واقعی بودن شجاعت میخواد
حوصله اگر بود،الان بخدا هرکدوممون یه مخترعی چیزی بودیم من اغلب اوقات حوصله ندارم😅

من همیشه حوصله درس رو داشتم الان دارم عصبی میشم که باید بخوابم ولی نمیتونم بخوابم 

امیدوارم فردا سر کلاس ها با اساتید دعوا نکنم