2777
2789

سلام 

وقتتون همگی تون بخیر 

دوستان من ی ساله با شخصی مجازی دوستم وقرارمون ازدواجه ب امید الله 🙂🤲

بعد من این مدت اصلا ازش پول نخواستم، چون واقعا هربارم نیاز داشتم باز دوست نداشتم ک تو این دوران ازش پول بخوام ک خدای نکرده  ی روزی سوتفاهم پیش بیاد 

اینم بگم ک خودش تا حالا خیلییییی وقتا بهم اصرار کرده ک برات پول می زنم ن نگو ک من هر بار پیچوندمش🥲

امروزم باز اینو مطرح کرد و من رد کردم 

بنظرتون ایا این رد کردن درخواستش باعث نمیشه ک حس کنه خورد شده؟ غرورش له شده؟ 

بنظرتون این دفه ک مطرح کرد چ جوری قبول کنم درخواستشو ک هم اون دلش خوش بشه ک مثلا ی کاری برام کرده هم من عذاب وجدان نگیرم ک دیگه دارم با این برخوردم بهش بی احترامی می کنم 

اقاییون لطفا شماها هم بفرمایید اگه طرفتون اینقد درخواستتونو رد می کرد چ برداشتی می کردید از حرکتش؟ 

شماره کارت منو بده خب😟

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم این که اینو رد کردی دلیل بر این نیست که غرورشو له کردی

اتفاقا نشون دادی چقدر خودساخته ای و نیاز به حمایت مالی ش نداری 

به نظر من اگه طرفت طرز فکر خوب و عاقلانه ای داشته باشه ناراحت که نه خوشحالم میشه و بهت افتخار میکنه 

گلم چندسالتونه شما؟ 

من خودم یه رابطه مجازی سه ساله داشتم ولی آخرش کات شد 

نمیخوام نا‌امیدت کنم ولی زیاد وابسته نشین جفتتون 🤍

کاربری دست دو نفره دوستان                                                       ‌.         
😂😂

والا بگو رفیقمه پول لازمه بزن برا اون 

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂