mina_avina مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 411 عنوان بچه ها یه لحظه بیاین هرکی میدونه راهنمایی کنه 90 بازدید | 11 پست بچه ها من ۱۵ دی دخترمو بردم عکاسی،ازش عکس گرفتن گفتم دوهفته دیگه امادس،الان نزدیک پنجاه روزه اماده نشده هنوز،میگن سرمون شلوغه،اینقدر ناراحتم واقعا چرااینقدر دیر اماده کردن در صورتیکه پیج اینستاشون نمونه عکاسیای عیدشونم گذاشتن ولی مال من اماده نشده چه برخوردی باهاشون فردا داشته باشم؟؟تسویه کاملم کردم..شما چندروز طول کشید تااماده شد عکسای کوچولوهاتون 1401/12/07 | 01:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیمیسی عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 12615 اگه عکاس معتبریه خیلی پیش میاد چون سرشون شلوغهاون عکسای عید هم برای تبلیغ کارشونه
kimolika عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 7743 فردا بگو لطفا تا آخر هفته تحویل بدیناگر ندادن برو اتحادیه شکایت کنکل پولو هیییییچوقت تسویه نکن ❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️
titi_gol عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 8586 بگو میرم اتحادیه این چ وضعشه😒🎈 🎈من خدم مث روانشناسا صحبت مکنم مث #روانیا عمل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼♀️
mina_avina مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 411 اگه عکاس معتبریه خیلی پیش میاد چون سرشون شلوغه اون عکسای عید هم برای تبلیغ کارشونه اولین باره رفتم پیششون،اخه دیگه اینهمه طولش دادن خیلی بده...عکسای بقیه رو هم گذاشتن،به قدری ناراحتم که صبح میخوام بتوپم بهشون
mina_avina مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 411 فردا بگو لطفا تا آخر هفته تحویل بدین اگر ندادن برو اتحادیه شکایت کن کل پولو هیییییچوقت تسویه نکن دو مرحله دادم یکبار بیانه یکبارم پول چاپ،اتحادیه چیکار میکنه؟
تیمیسی عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 12615 اولین باره رفتم پیششون،اخه دیگه اینهمه طولش دادن خیلی بده...عکسای بقیه رو هم گذاشتن،به قدری ناراحتم ... فیلمای عروسی خواهرمو گفتن ۳ماهه میدن ۷ماه طول کشید
mina_avina مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 411 بگو میرم اتحادیه این چ وضعشه😒🎈 واقعا به حدی ناراحتم اخه همه میگن عکساش کو ولی اماده نیست
kimolika عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 7743 دو مرحله دادم یکبار بیانه یکبارم پول چاپ،اتحادیه چیکار میکنه؟ هم بهش تذکر میده هم ی مهلت مشخص و کارو تحویل بده ❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️
mina_avina مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 411 فیلمای عروسی خواهرمو گفتن ۳ماهه میدن ۷ماه طول کشید من کلا شانس ندارم یکسال طول کشید فیلم عروسی من، اخرشم یه فیلم تحویلمون دادن،انگار ریمیکسه...🤣🤣🤣
تیمیسی عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 12615 من کلا شانس ندارم یکسال طول کشید فیلم عروسی من، اخرشم یه فیلم تحویلمون دادن،انگار ریمیکسه...🤣🤣🤣 😅😅😅😅فردا جدی برخورد کن باهاشون