2777
2789
عنوان

بیاین از امروزم بگم😒😩

192 بازدید | 28 پست

صبح با انرژی از خواب بلند شدم و صبحونه اماده کردم.

دخترم بیدار شد و کارتون نگاه کرد.

شوهرمو بیدار کردم صبحونه خوردیم و بهش گفتم که نهار چی میخوای بپزم برات ما میریم خونه مامانم گفت خودم ی چیزی میخورم.

بساط صبحانه جمع کردم ظرفارو شستم و با دخترم اماده شدیم رفتیم.

توی راه به عروسک فروشی رسیدیم و من به دخترم قول داده بودم بادکنک ماشا بخرم براش اما فروشنده گفت نداریم.

رسیدیم خونه مامانم و من یه عروسک خرسی برای دخترم بافته بودم که نصفه مونده بود شروع کردم اونو تموم کردم.

نهار خوردیم و ظرفارو شستم یکم با مامان و بابام گپ زدیم و بلند شدیم اومدیم.

خونه که رسیدم دیدم شوهرم از روی طناب لباسارو جمع کرده و گذاشته داخل.

اول شام رو بار گذاشتم بعد اومدم اونارو جمع کردم و دخترمم با اسباب بازی هاش بازی کرد.

بعد از شام شوهرم رفت سرکار و من اهنگ زدم رقصیدم.

بعدش دیدم تصویر تلوزیون رفته و فقط صداش در میاد.

الان با کلی ضد حال و ناراحتی در خدمتتون هستم.😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا انقد تاپیکای منفی همه گذاشتن با استرس داشتم میخوندم یهو رسیدم به طناب قلبم وایساد فکر کردم خودش ...

وای خندیدم خدا خیرت بده 🤣🤣🤣🤣 شوهر من از این کارا نمیکنه بابا 🤣 اون منو دار نزنه خودش چیزیش نمیشه 

ای خدا🤣