2777
2789
عنوان

اونایی که دارین جهاز میخرین بیاین دردودل با این قیمتا😶

| مشاهده متن کامل بحث + 4557 بازدید | 220 پست
اصلا اگه ضروری نیست نخر عزیزم از وسایلی که داری هم مواظبت کن که خراب شه دیگه نمیشه جایگزین کرد مثل ا ...

آخه قاشق کم دارم مجبورم بخرم سفرمم کوچیکه همینجور چیزا، 

آره خیلی مواظبشونم ☺️☺️☺️☺️

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم اسی   هنوز یه خواهر مجرد دارم  واقعاً سخته  دلم واسه بابام کبابه با ای ...

واقعا تو این شرایط خیلی باید هوای باباهارو داشته باشیم 

باهاش حرف بزن راضیش کن راه بیاد باهاتون بخدا به جوش و استرسی که به بابا مامانا وارد میشه نمی ارزه وسایل مارک و خرت و پرت الکی 

من پارسال جهاز زیاد خریدم دلم واسه بابام میسوزه با اینکه وضعش خوبه ولی بیچاره نگا به قیمتا نمیکرد هر چی میخواستم نه نمی‌گفت😢😢😢😢😢

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

گوشت کوب برقی و اتو و همزن مونده :/ با خرده ریز 

البته جهیزیه نیست برای خونه خودمه شوهر قرار نیست کنم .

قیمتای لعنتی .. دیگه اکثر فروشنده ها جنساشونو نمیفروشن انلاینا ناموجود فلان ، بفروشن با این گرونی دلار همش ضرره من واقعا تو شوکم 

کاربر خانُُُم هستم!   
واقعا تو این شرایط خیلی باید هوای باباهارو داشته باشیم  باهاش حرف بزن راضیش کن راه بیاد باهاتو ...

ای اسی کجایی 

گوش نمیده میگه چرا اونا خارجی دارن من ایرانی نمیخوام 

بابام یه زمانی پولدار بود الان دیگه نداره 

حاضره خواستگارش خرج نکنه نه طلا نه لباس هیچی....  ولی بابام باید خرج کنه 

مامانمو دیوونه کرده دیگه 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی