2777
2789

سلام و عرض ادب🌹

وقت همگی بخیررررر🌹🌼

دوستان، اگر فرزندتون از رشد مطلوب برخوردار هست، میشه لطفا یه راهنمایی کنید که مثلا چند بار میان وعده ( و چه میان وعده هایی) و چندبار وعده غذایی اصلی به فرزندتون میدید؟ 

ورزش می کنن؟ چند روز در هفته؟ 

من دو پسر 10 سال و ده ماه

و هفته ساله دارم. 

دارم افسردگی میگیرم بخاطر بدغذاییشون

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی برنامه برای ی کودک ۲۲ساله هم بگید(برای خودم میخام😁)هرچی ویتامین و چیزای چاق کننده

مطب کارشناس تغذیه رفتی گلم؟ 

از صبح بیدار میشن می خورن تا شب ..صبحانه هم بیشتر کله پاچه و حلیم وسرشیر دوست دارن ..معمولا اهل فست فود نیستن بیشتر مرغ و گوشت و ماهی کبابی دوست دارن .. میوه که دیگه نگو صندوقی میگیریم چیزی نمی مونه ..۱۸ و ۱۵ ساله هستن 

🤪
از صبح بیدار میشن می خورن تا شب ..صبحانه هم بیشتر کله پاچه و حلیم وسرشیر دوست دارن ..معمولا اهل فست ...

ماشاءالله هزاااار ماشاءالله. 

خدا حفظشون کنه واست عزیزم🌹🤩

بنظرتون امکانش هست توی سن بلوغ، به اشتها بیان؟ 

ماشاءالله هزاااار ماشاءالله.  خدا حفظشون کنه واست عزیزم🌹🤩 بنظرتون امکانش هست توی سن بلوغ، ب ...

بله پسرم اصلا اهل غذا خوردن نبود خیلی لاغر بود حالا یک سال خوب می خوره ..ببین بچه هات چی دوست دارن 

🤪
تروخدا چی میدی بهشون شیرخشکشون چیه.من شیرخشکم خوردم واسه چاقی ولی تاثیری نداش😂

۱۸ ساله و ۱۵ ساله هستن شیر خشک کجا بود😂😂پسرم روزی یه بطری شیر می خوره ...چون خودم و پدرشون شکمو هستیم هم تاثیر داره

🤪
بله پسرم اصلا اهل غذا خوردن نبود خیلی لاغر بود حالا یک سال خوب می خوره ..ببین بچه هات چی دوست دارن&n ...

وای نگم از بدغذاییشون. 

البته... 

دلیل افسردگی من این هم هست که دکتر گفت پسر بزرگت ژن عموهاش رو گرفته و حتی در صورت باز شدن اشتها و رسیدن به سن بلوغ، قدش از 162 بالاتر نمیره. 😔

خیلی خیلی جوش میزنم و غصه میخورم. 

شوهرم 180 هستش. 

خودم 160. 

دکتر میگه خودت متوسطی و حتی اگه به خودت میرفت، متوسط قد آقایون میشد، ولی عین عموهاش... 😔

۱۸ ساله و ۱۵ ساله هستن شیر خشک کجا بود😂😂پسرم روزی یه بطری شیر می خوره ...چون خودم و پدرشون شکمو هس ...

من خودم کم غذا هستم ولی نه به افتضااااحی پسرام🤦‍♀️