2777
2789
عنوان

مشکلات روحی و ناباروری

229 بازدید | 17 پست

دوستان چکار کنم که دوباره حال روحیم خوب بشه خیلی وضعیتم خرابه احساس میکنم که دیگه دارم احتیاج به قرص اعصاب پیدا میکنم .مشکلات ناباروری شوهرم و اعصاب خوردکردنای مادرش طلبکاره دائما لحنش خشن و طلبکار میگم فلانی اذیت میکنه تو فامیلای پدرشوهرم میره با اون جون جونی میشه شما بودید چکار میکردید خیلی خسته ام باهاش قطع ارتباط کردم چون واقعا دیگه کششو ندارم بخاطر کلی کارای بد دیگش که الان حوصله مدارم بگم .چکار کنم حالم بهتر بشه همش کارم گریه است به هر بهانه ای بسیار زودرنج شدم و حساس اعصابم خیلی خورد میشه لرزش میگیرم. تو این هیرو ویری اینم شده بلای جونمون دوست دارم یدونه بخوابونم در گوشش یه مدت بره تو خواب 

ی سر برین پیش دکتر افلاطونیان

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۸ فکر کنم‌مشاوره واجب شدم اصلا نگم همش گریه شده کارم 

منم ارامش روحی ندارم مشاوره لازمم ولی میترسم برم پیشش گریه کنم نتونم حرف بزنم

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️
من که از صبح خیلی گرفته و رنجورم.  ۱۳ روزه پیش خواهرمم، امروز بی بی چکش منفی شد‌. آی وی اف کرده ...

خدا دامنه همه اولاد خواهانو سبز کنه انشالله

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️
زیر نظر مرکز مام هستم گفتن آی وی اف خیلی بهم ریختم نمیدونم چرا شاید بخاطر داروهای هورمونیه

نگران نباش

همه چی ب وقتش درست میشه🌸

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

عزیزم خودتو اذیت نکن به خدا هیچی ارزش اعصاب خورد کردن نداره  خیلی ها مثل من دارن ولی دارن سقط ...

چی بگم صلاح خداوند تو چیه خبر ندارم. آمدن یه انسان رو زمین واقعا مساله بزرگیه که برای ما قابل درک نیست فقط خداوند ازش سر درمیاره خدا به قلبامون آرامش و صبر بده و به  آدماییم که  دورو اطرافیانمونن  و با ما در ارتباطن یکم درک