یونجه دادم گفتم دیگه به خرگوشات برگ کاهو نده مریض میشن میدونم گوش نمیده و اخر براشون یونجه نمیخره ولی واقعا ناراحت میشم بچه خرگوش هارو میبینم که به جا یونجه برگ کاهو میخورن چون خرگوش ها گوارش حساسی دارن و ما به باور غلط همیشه به خرگوش ها هویج و کاهو میدیم چون خودم سر خرگوشم این اتفاق افتاد و مریض شد ولی گفت من که اینارو رد میکنم میره گفتم لااقل به کسی که میخره بگو یونجه و اب فقط بده
زندگی قصه مرد یخ فروشی است، که از او پرسیدند :فروختی؟ گفت :نخریدند تمام شد!!!!
بچه ها شما هم اگه خرگوش دارید و خریدید فقط یونجه خشک و اب بهش بدید
خرگوش ها خیلی بی زبونن عواقب هویج و کاهو دادن مشکلات دندانی و گوارشی و ابسه و....براشون ایجاد میکنه چون خرگوش دندونش دایم درحال رشده و فقط با یونجه از رشدش جلوگیری میکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه مشتری نباشه هیچوقت این خرگوشهای بیچاره از طبیعت جدا نمیشن . اونا حتی تو این سر سیاه زمستون بلدن ...
من خودم مخالف توله کشی از این زبون بسته ها هستم خدا میکنه با چه وضعیتی از این زبون بسته ها توله کشی میکنند یه فیلم دیدم دست و پای خرگوش رو به سبد میوه ای بسته بودن تا بچه هاشو به زور شیر بده و در اخر با عمر کمتری با سرطان و...از بین میروند