2777
2789
عنوان

قد ۱۶۰ برای دختر کوتاهه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14904 بازدید | 94 پست
بااین چیزا خودمون رو گول میزنیم الان همه چششون  و قد بلنداست  ریزه میزه ها میون دخترا قشن ...

ولی من دختر درشت دوس نداشتم وندارم خودمم گول نمیزنم واقعا درشت دوس ندارم،اگه پسر میبودم واقعا برام خوشایند نبود که هم قد خودمو بغل کنم ونازش بکشم

♥️🧿💍
قد بین  168 تا 171 عالی ترینه با هر عمل زیبایی انسان خوشگل میشه ولی با هیچ عملی  نمیشه قد ...

با توجه به قد پسرای الان برای دخترا نهایت ۱۷۰ عالیه 🙂💔

ولی من قدم بلنده ،خیلیم دوستش دارم قد و هیکلمو ولی تو ایران پسر قد بلند که آدم درستی هم باشه کمه ، همین باعث میشه هر کسی رو نتونم  انتخاب کنم :) 

دخترای ریزه قدر بدونید 😅😂

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من دختر درشت دوس نداشتم وندارم خودمم گول نمیزنم واقعا درشت دوس ندارم،اگه پسر میبودم واقعا برام خ ...

کاش پسر بودی میمومدی منو میگرفتی😄اخه شوهرم میگ قدت کوتاس هی میناله هر چن خودشم ۱۷۰ ولی پررو تشریف داره

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰
ولی من دختر درشت دوس نداشتم وندارم خودمم گول نمیزنم واقعا درشت دوس ندارم،اگه پسر میبودم واقعا برام خ ...

اخه درشت با قد بلند فرق داره الان هیکل بازیگرای ترک ببین قدشون بلند و ظریف  و اتفاقا همین بلند بودنشون به ظریف بودنشونم کمک میکنه چون  هر چی کوتاه تر باشی پر ترم به نظر میای

🥰
کاش پسر بودی میمومدی منو میگرفتی😄اخه شوهرم میگ قدت کوتاس هی میناله هر چن خودشم ۱۷۰ ولی پررو تشریف د ...

اخی کاش🥺🤣خب توم به شوهرت بگو خودت مگه قدت چنده پز میدی

حالا رل من ۱۹۰ قدشه اونوقت واسه ریز بودن من ذوق داره،بنظرم مردای قدکوتاه زن بلند دوست دارن مردهای بلندقدم زن کوتاه

♥️🧿💍
چرا درگیر این موضویی میانگین قدی ایرانیا کلا پایینه اکثر دخترا ۱۵۸ ۱۶۰ هستن.من ی دوستی داشتم قدش ۱۵۰ ...

اعتماد به نفسم پایین نیست در کل خودمو دوست دارم ولی کاش ۵ سانت بلند تر بودم

اخه درشت با قد بلند فرق داره الان هیکل بازیگرای ترک ببین قدشون بلند و ظریف  و اتفاقا همین بلند ...

دقیقا ... من خودم ۱۵_۱۶ساله بودم قدم ۱۶۵ اینا بود خیلی تپل و تو پر بودم 😅 ...همه میگفتن استخون بندیت درشته و فلان 

ولی هر چی گذشت بلندتر شدم و لاغر ...الان خیلی ظریف و کشیده شده استایلم 😅😄

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
اعتماد به نفسم پایین نیست در کل خودمو دوست دارم ولی کاش ۵ سانت بلند تر بودم

بیا من ۱۰ سانت بهت بدم ، هم تو راضی باشی هم من 😅✌🏻

با توجه به قد پسرای الان برای دخترا نهایت ۱۷۰ عالیه 🙂💔 ولی من قدم بلنده ،خیلیم دوستش دارم قد و هی ...

دقیقا خواهر منم مثل شما بود واقعا هرکسی میومد خواستگاری یا هم قد بودن یا کوتاهتر از خواهرم و ایشون هم فوق العاده حساس خلاصه  خدا جور کرد و با یه پسر عالی با قد 190 ازدواج کرد

اخه درشت با قد بلند فرق داره الان هیکل بازیگرای ترک ببین قدشون بلند و ظریف  و اتفاقا همین بلند ...

بدم میاد دختر هم قدم بغل کنم،اگه پسربودم دختر باید سرش بخوره به سینت وقتی بغلش میکنی،مشکل مااینه چشممون دوختیم به بازیگرا ،درحالیکه همین بازیگرا بااین زیباییشون خیلی وقتا شکست داشتن توزندگیشون شوهراشون ولشون کرده،الان هانده ارچل اسم شوهرش یادم نیس اونم بازیگر بود فکر کن ازهم جدا شدن هانده بااون قدوهیکل و زیبایش

♥️🧿💍
اخی کاش🥺🤣خب توم به شوهرت بگو خودت مگه قدت چنده پز میدی حالا رل من ۱۹۰ قدشه اونوقت واسه ریز بودن م ...

اره خودش عقده ای شده عاشق قد بلنده خودش ک نیست انتظار داره من باشم..منم بش میگم قد کوتاه میگ من ۱۰سانت بلندترم😐

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰

درشت با قد بلند فرق داره  خیلیا قد کوتاهن و خیلی درشت و  بد فرمن درشتی یا ظریفی را با قد نمیسنجن که

دقیقا خواهر منم مثل شما بود واقعا هرکسی میومد خواستگاری یا هم قد بودن یا کوتاهتر از خواهرم و ایشون ه ...

دست راستش تو سر من 😅😂 

من واقعا خوشحال و راضی ام از قدم ولی پسرای لعنتی همه آب رفتن ، باعث میشن ما دچار مشکل بشیم 😅