2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم، رشته و محل با هم انتخاب میشه

تا پارسال که این‌طوری بود

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اگه اون شهر رو قبول بشی بله

یعنی چی؟

مثلا اگه کسی تهران قبول بشه دلش بخواد بره شریف یا امیرکبیر یا خواجه نصیر میتونه 

فرقی نداره؟ مگه میشه🤔

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

عزیزم کنکور که میدی با توجه به رتبه و ترازت رشته و شهر انتخاب میکنی مثلا (1500 کشوری و 700 منطقه 1) بعد انتخاب رشته میکنی مثلن میزنی پزشکی دانشگاه تهران _ پزشکی فردوسی مشهد _ پزشکی گناباد ، باتوجه به مثالی که زدم خوب پزشکی روزانه تهران قبول نمیشی اما شانست برا گناباد خوبه، بعدش نتیجه نهایی میاد مشخص میشه قبول شدی یا نه امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم

یعنی چی؟ مثلا اگه کسی تهران قبول بشه دلش بخواد بره شریف یا پلی تکنیک یا خواجه نصیر میتونه  فر ...

نه موقع انتخاب رشته مثلا میزنی عمران شریف .یا معدن امیرکبیر .دندونپزشکی تبریز .رشته و شهر همزمان انتخاب میسه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲