2777
2789

بصبر

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
بچه سوم داشتن چ حسیه؟

ناخواسته بود بعد از هشت سال شد اینقدر خوشمزه ست انگار تا حالا بچه نداشتم ولی اینقدر درگیرم که هنوز وقت نکردم امضامو عوض کنم. الان شش ماهش شده. 

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............
وایی الهی هر چی از خدا میخوای بهترینش بهش برسی. لطف بزرگی کردی ممنونم. 

ممنونم❤️❤️

ناخواسته بود بعد از هشت سال شد اینقدر خوشمزه ست انگار تا حالا بچه نداشتم ولی اینقدر درگیرم که هنوز و ...

من بچه سومم توهین نشه ها اینحا 

بنظر من خیلی عزیزه چون خودم هستم میگم  

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

ناخواسته بود بعد از هشت سال شد اینقدر خوشمزه ست انگار تا حالا بچه نداشتم ولی اینقدر درگیرم که هنوز و ...

خدا حفظش کنه

چ جالب

من همیشه با خودم فکر میکنم بعد دخترم دیگه هیچ کدوم از بچه هامو دوس ندارم😅

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
من بچه سومم توهین نشه ها اینحا  بنظر من خیلی عزیزه چون خودم هستم میگم    

خدا حفظت کنه. آره خیلی عزیزه‌ 

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............

ولی آسی چه باحال دختره بچه سومت یا پسر؟

چون منم ناخواسته بودم اما دل مامانم نمیاد سقطم کنه با اینکه سنش یه مقدار بالا بوده بعد الان مامانم میگه خدا رو شکر نگهت داشتم   

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه