2777
2789
عنوان

پرولاکتینم ۷۵ بود خیلی بده؟

232 بازدید | 15 پست

قدم ۱۶۰ و وزنم ۵۵ کیلو هست 

پریودم منظمه

سونو دادم کیست ندارم

تحریک سینه نداشتم 

سوتین استفاده نمیکنم

کافئین هیچوقت نمیخورم

ورزش سنگین ندارم 

نمیدونم چرا پرولاکتین روز ۶ سیکلم ۷۵ بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین مشکل رو دارم 

البته از سال بعد شیردهی برام پیش اومد 

تیر ماه ۷۵ بود که به اصطلاح پزشکی خودشون میگن ۷۵۰ هفته ای دارو خوردم الان رسیده به ۱۱  یا همون ۱۱۰ زیادی هم اومده پایین

دو ماه یکبار آزمایش میدم پس فردا باید بزم جواب بگیرم ببینم این دفعه چنده

دکتر گفت اختلال ترشح هورمون پرولاکتین از غده هیپوفیز هست و با دارو قابل کنترله ولی ممکنه دوره دارویی طولانی باشه مثلا یکی دو سال 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
منم همین مشکل رو دارم  البته از سال بعد شیردهی برام پیش اومد  تیر ماه ۷۵ بود هفته ا ...

الان دارو چی میخوری؟؟

اگه داستینکس پیدا کنی 1 ماهه پرولاکتینت نرمال میشه

من قرص ایرانی میخوردم چندماه انقدددددد اذیت میشدم.داستینکس پیدا کردم سریع کنترل شد 

الان دارو چی میخوری؟؟ اگه داستینکس پیدا کنی 1 ماهه پرولاکتینت نرمال میشه من قرص ایرانی میخوردم چند ...

کابرگولین ۰/۵ میخورم 

نه مشکلی ندارم و با همین دوز کنترل شده دو هفته ای یک دونه قرص 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
مشکلی تو باروری پیش میاد؟ من تو اقدامم

بله پرولاکتین بالا خودش باعث عدم باروری میشه 

اول باید پرولاکتین کنترل بشه نرمال بشه 

میتونین توی نت هم سرچ کنین 

برین دکتر با چند دوره دارو حل میشه عزیزم