2777
2789

1۲ روزه که همسرم جای خوابشو جدا کرده و تو پذیرایی میخابه واصلا کاری به کارم نداره قبلا هم پیش اومده بحثمون بشه ولی اصلا امکان نداشته اینقد طول بکشه 

اصلا نه من دلم میخاد برم سمتش نه اون از سرکار هم که میاد فوری میام تو اتاق و میخام حتی نگاشم نمیکنم نمیدونم چرا اینجوری شدیم 

بحثمون بخاطر این بود که من خاب بودم تقریبا ساعت ۱۲ شب بود بوسم کرد چندبار گفت پتومونو کجا گذاشتی منم با حرص بیدار شدم گفتم حق نداری بخاطر پتو منو از خواب بیدار کنی خیلی لحنم بد بود یعنی داد زدم قبول دارم کارم درست نبود ولی اصلا فکرشم نمیکردم آنقدر ناراحت بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان من باید چیکار کنم نمیگم دارم از دوریش دق میکنم ولی خب تو این فضا دخترم به شدت داره آسیب میبینه چون هم به من وابسته س هم به باباش 

بخاطر من با باباش خیلی کم حرف میزنه در حد یه سلام خسته نباشی

حتما معذرت خواهی کن 

آدرس رو بدست بیار 

زن اگه زن باشه نمیذاره شوهرش 

ناراحت بخوابه 

حتی اگه حق با خانم باشه

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
ببینید برای س...س یه قانون مطلق باید داشته باشی حتی در بدترین شرایط زندگی هم قطع نشه 😅

باورت میشه اصلا نیازی ندارم قبلا خیلی گرم بودم اما چند وقته اصلا اصلا اصلا هیچ نیاز جنسی ای ندارم

ازش عذر خواهی کن و سعی کن از دلش دربیاری 🦋 خودتون بودین ناراحت نمیشدین ازین رفتار  ؟!

چرا ناراحت میشدم ولی انقد کشش نمیدادم نهایت همون شب یه قهر و فردا طبق روال همیشه

حتما معذرت خواهی کن  آدرس رو بدست بیار  زن اگه زن باشه نمیذاره شوهرش  ناراحت بخواب ...

اخه عزیزم میترسم دیگه این کارم بکنم نیاد سر جاش اونجوری تیر آخرم به هدف نمیخوره

خب معلومه که باید بری عذرخواهی کنی...سعی کن از دلش دربیاری

ولی بهتره قانون قهر نداشتن بین خودتون بذارین...قهر سردی میاره.کم کم از هم دور میشین...کنار هم باشین و با زبون اعلام کنین که دلخورین ولی قهر و حرف نزدن هم به رابطه شما اسیب میزنه هم بچه ها راحت میفهمن مشکلی هست و خیلی بیشتر اون چه که فکر میکنین درموردش دچار ترس و استرس میشن

باورت میشه اصلا نیازی ندارم قبلا خیلی گرم بودم اما چند وقته اصلا اصلا اصلا هیچ نیاز جنسی ای ندارم

عزیز من 😅 رابطه زناشویی که صرفا به رابطه جنسی ختم نمیشه که 😐🤦 نا سلامتی همسرتونه یکی از عزیز ترین افراد زندگیتون ! 

از دلش زود تر دربیار نزار پیش خودش فکر کنه بی تفاوتی و واست اهمیتی نداره 

•[ محکوم به خوشبختی ]•