2777
2789

سلام من پسرم ۱۹ سالمه

وسواس فکری شدید دارم و الان انقدر شدید شده که دیگه به همه چی شک دارم و توی هیچی نمیتونم خودمو قانع کنم ، میگن هرچی بخوای خودتو قانع کنی توی وسواس بیشتر میری تو فکر و اون فکر دنبال خودشون میکشونتت ، منم میخوام بیخیال بشم و لی باز میگم پس اصلا نباید فکر کنم و باید همش بیخیال باشم و دیگه اصلا تصمیم نگیرم و خودمو قانع نکنم چون وسواس دارم و درست و غلط رو نمیدونم چیه و به همه چی شک دارم  پس هیچ تصمیمی هم نمیتونم بگیرم . وقتی میخوام بیخیالم بشم همش میگم تو که درست و غلط رو نمیفهمی چون وسواس داری پس چطور تصمیم میگیری که فکر نکنی . دیوونه شدم دیگه. 

کلا قاطی کردم نمیدونم چیکار کنم دیگه و قرصم خیلی خوردم نمیدونم دیگه چیکار کنم شما نظرتون چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دارم...مدتیه کنترلش کردم...

با یه قسم سخت گفتم دیگه تکرارش نمیکنم...و هر موقع میخواد فکر وسواسی بیاد سراغم...مخصوصا وسواس عملی...قسممو به یاد میارم

بدرخش...تحمل درخشش تو برای خیلیا سخته...زندگی بارها زمینم زده اما از یک چیز مطمئنم مثل همیشه بلند میشم.آی زندگی رقیبت از تو سرسختتره.یادت بمونه...تو میان قلبم♡ و عقلم زیباترین در ب دری منی...آدمها زمانی خود واقعیشونو بهت نشون میدن که دیگه سودی براشون نداشته باشی...چیزی که خیلیا نمیفهمن اینه که لغت ببخشید پاک کن نیست...تو شاهکار خالقی...تحقیر را باور نکن♡
با علفیجات اخه مگه مریضیه روان رو شفا میدن 😳 این چه توصیه اییه؟ 

اصلا شما میدونید طب سنتی چیه؟

خیلی از مریضیها رو درمان میکنه...

منشا حتی بیماری روان هم از غذا ممکنه باشه....

بدرخش...تحمل درخشش تو برای خیلیا سخته...زندگی بارها زمینم زده اما از یک چیز مطمئنم مثل همیشه بلند میشم.آی زندگی رقیبت از تو سرسختتره.یادت بمونه...تو میان قلبم♡ و عقلم زیباترین در ب دری منی...آدمها زمانی خود واقعیشونو بهت نشون میدن که دیگه سودی براشون نداشته باشی...چیزی که خیلیا نمیفهمن اینه که لغت ببخشید پاک کن نیست...تو شاهکار خالقی...تحقیر را باور نکن♡