2777
2789

امشب سونو روز ۱۳ داشتم بردم دکتر ۹ ماهه اقدامم سومین دوره هست لتروزول خوردم امروز تخمدان راست ۱فولی ۱۷ یه دونه ۱۵ دوتا فولی ۱۳ و تخمدان چپ ۳تا فولی ۱۰و ۱۲ و ۱۵ داشتم دکتر گفت باید آی یو ای کنی گفتم یعنی با این فولی باردار نمیشم برا دلخوشیم اچ سی جی داد گفت حالا فردا بزن شاید شدی توروخدا بگین این فولی ها خوبه یا خراب شما با چند باردار شدین؟ اصلا دیوونه شدم دیگه😭😭😭😭

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه من دوره قاعدگیم ۳۴ روزه بود هنوز تا ۱۹ قاعدگی وقت دارم شاید فولی هام بیشتر رشد کرد من نمیدونم چرا این کارو باهام کرد😭

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

من به این بارداری خیلی نیاز دارم نه تنها برای خودم برای دلخوشی یه فامیل مامانم همسرم خیلی های دیگه میشه خواهرانه برام دعا کنید؟ میگن دعا در حق دیگران بیشتر میگیره اینجاهم دیدم خیلیا با دعا های دوستان براشون معجزه شده😭😭

میشه بچه نیاری؟ گناه داره    

چرا ؟میدونم اوضاع اقتصادی داغونه میدونم آینده هاشون نا معلومه اما من دیوانه وار عاشق بچم تا پای جونم نمیزارم هیچی کم داشته باشه😔

چرا ؟میدونم اوضاع اقتصادی داغونه میدونم آینده هاشون نا معلومه اما من دیوانه وار عاشق بچم تا پای جونم ...

من با اینکه دخترمو خود خواسته به دنیا آوردم ولی هر شب بدون استثنا هر شب بعد از اینکه میخوابونمش صورتشو نوازش میکنم و ازش بابت به دنیا آوردنش عذر میخوام. 

من با اینکه دخترمو خود خواسته به دنیا آوردم ولی هر شب بدون استثنا هر شب بعد از اینکه میخوابونمش صورت ...

😭😭😭😭