2777
2789

سلام خانوما خوب هستین 

شمایی که خانوادتون راضیبه ازدواج شما با عشقتون نبودن 

با چه ذکری دعایی ،دعا نویس حالا هر چی راضیشون کردین و بهم رسیدین 

بدون مسخره کردن جواب بدین لطفا 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

والا ذکر اینا نبود

نشستیم منطقی حرف زدیم باهاشون قبول کردن

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عشق باوری ندارم دیگه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

نرسیدم خداروشکر 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
والا ذکر اینا نبود نشستیم منطقی حرف زدیم باهاشون قبول کردن

داداشم منطق حالیش نیست 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
قسمت بود ازدواج کنیم باهم 

خوشیخت شی 

هیچی خودش خواست من بازم میگفتم زوده

خخوشبخت شی

شمارشو از تو گوشی باباش کش رفتم و شد آنچه نباید میشد 😜 هیچکسم راضی نبود ازدواج کنیم ولی حرفمون یکل ...

خوشبخت شی عزیزم برا منم دعا کن 

داداشم منطق حالیش نیست 

مهم بابات و مامانته

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
عزیزم در مورد امضات  دامپزشکی مگه دکترا پیوسته نیست؟چطوری ارشد داری؟

نه لیسانسم داره