2777
2789

آروم باش و دست از سرزنش کردنِ خودت بردار. یه اتفاقِ بد رو تجربه کردی و حالا به رسمِ فامیلی مجبور شدی که تحملش کنی اما چرا اینطوری به مسئله نگاه میکنی؟

یک:در گذشته،سنِ کمتری داشتی و عاشق شدی اما حالا بالغ تری و میتونی احساساتت رو کنترل کنی.

دو: چون نمیدونی چطور باید برخورد کنی،میترسی و استرس گرفتی ولی لازم نیست مضطرب بشی. بالغ رفتار کن،تو حالا مسئولیت یک زندگی رو بر عهده داری و قطعا میتونی از پسِ گم کردنِ دست و پات بر بیایی.

سه: تو نه گناهکاری و نه اشتباهی رو مرتکب شدی پس برای اینکه گریه کردی و احساساتی شدی،عذاب وجدان نباش چون فکر میکنم در موقعیتی قرار گرفتی که آمادگیش رو نداشتی و ترسیدی ولی دو روز که بگذره،میبینی هم از پَسِش بر اومدی و هم دیگه خیلی احساساتی نمیشی و برات اهمیتی نداره.

یکم نفس عمیق بکش و لبخند بزن. زندگی همینه دیگه،کوتاه تر از اینکه بخوایی مرورش کنی.

🍃خودت باش،راحت باش🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آروم باش و دست از سرزنش کردنِ خودت بردار. یه اتفاقِ بد رو تجربه کردی و حالا به رسمِ فامیلی مجبور شدی ...

حرفات خیلی حالمو عوض کرد وواقعا قانع شدم ابجی ذخیرت میکنم اگه چیزی شدبهت پیام بدم راهنماییم کنی چون اگه امشب نره شیراز صدردفرداش شوهرم میارتش خونه 

اگه رویاشوداری پس استعداشم داری:)
رهاش کن. تو خوشبختی. به بچت و همسرت فکرکن.از کجا معلوم اگه بهش میرسیدی همین قدر خوشبخت بودی؟ به همس ...

ارهه واقعا من شوهرمودوس دارم بچموک جونم براش میره فقط ازاحساسم احساس شرم وگناه میکنم که البته باحرفای شماها قانع شدم گناهکار نیستم 

حرفات خیلی حالمو عوض کرد وواقعا قانع شدم ابجی ذخیرت میکنم اگه چیزی شدبهت پیام بدم راهنماییم کنی چون ...

قربونت برم خوشحال شدم که حالت خوب شد. چرا که نه حتما هستم‌. نگران نباش❤️❤️

🍃خودت باش،راحت باش🌻
قربونت برم خوشحال شدم که حالت خوب شد. چرا که نه حتما هستم‌. نگران نباش❤️❤️

فدات ممنون اگه موند فردا حتما توتایپک پیام میدم راهنماییم کنی چون میدونم ببینمش ازاین بدتر میشم کسیم نیست کمکم کنه فقط ب ت خدام ودوم حرفای تو امیدمه ..

آروم باش و دست از سرزنش کردنِ خودت بردار. یه اتفاقِ بد رو تجربه کردی و حالا به رسمِ فامیلی مجبور شدی ...

حرفاتوسه بار خوندم دارم خودموقانع میکنم بازم ممنون ازت

فدات ممنون اگه موند فردا حتما توتایپک پیام میدم راهنماییم کنی چون میدونم ببینمش ازاین بدتر میشم کسیم ...

سلامت باشی،بیا اینطور بهش فکر کن که هیجان زده ای،قراره مهمون بیاد خونتون،خانواده ی همسرت هستن،عروس هم میاد پس حسابی باید خودی نشون بدید که عروسِ بزرگتر هستید و پذیراییتون و سلیقه تون رو به عروسِ جدید یاد بدید.

مهمون داشتن،خیلی شیرینه. به چشم مهمون بهشون نگاه کن و اینکه یک دوستِ جدید پیدا میکنی و کلی باهاش حرف میزنی و از غذا میگید،ظرف و ظروف،لباس،کار و بار و غیره.

🍃خودت باش،راحت باش🌻
سلامت باشی،بیا اینطور بهش فکر کن که هیجان زده ای،قراره مهمون بیاد خونتون،خانواده ی همسرت هستن،عروس ه ...

باشه تک تک حرفاتوتومغزم حفص میکنم 

راستی اون تنهاست زنش نیومده درکل بازنش شنیدم رابطه خوبی نداره 

حرفاتوسه بار خوندم دارم خودموقانع میکنم بازم ممنون ازت

نیاز به قانع شدن نیست که. این عشق نیست،حسِ ترس از عشق هست. و البته هیجان.

حتی مهم هم نیست. درسته که قبلا یه چیزی بود اما حالا دیگه نیست فقط آدم یکم خجالت میکشه میگه اوه من طرف رو بعد از چندسال دیدم ولی بعدش با خودت میبینی و میگی اون اصلا به من ربطی نداره.

به مهمونیت فکر کن،همسرِبرادرشوهرت،قراره کلی حرفِ دخترونه بزنید،صدای خنده تو خونه پخش بشه، غذاهای خوشمزده،حرفهای گرم و صمیمی. خیلی میچسبه

🍃خودت باش،راحت باش🌻
باشه تک تک حرفاتوتومغزم حفص میکنم  راستی اون تنهاست زنش نیومده درکل بازنش شنیدم رابطه خوبی ندا ...

اها تازه متوجه شدم

پس ببینید نیاز نیست که در جمعش حاضر بشید فقط وسیله های خورد و خوراک رو آماده کنید. چون رابطه اش با همسرش بد هست امکانش هست چیزِ اشتباهی ازتون بخواد و شما عصبانی بشید و حس بدی بهتون دست بده.

پس مردا رو بذارید باهم باشن شما برید یه اتاق دیگه. فقط برا سلام و خداحافظی برید به استقبالش.

🍃خودت باش،راحت باش🌻
باشه تک تک حرفاتوتومغزم حفص میکنم  راستی اون تنهاست زنش نیومده درکل بازنش شنیدم رابطه خوبی ندا ...

یعنی به نظرم نیاز نیست،وقتی همسرش نیومده در جمعشون حاضر بشید. اگر شوهرتون بهش برخورد و یا اصرار کرد بگو زشته خب،همسرش نیومده،من چیکار کنم وسطِ دو تا آقا؟

شما باهم گپ بزنید،من وسیله های خورد و خوراک رو آماده میکنم تو برای پذیرایی ببر.

یا حتی میتونی خودت رو در آشپزخونه مشغول کنی و باهاش نه صحبت کنی،نه در جمعش حاضر شی چون به نظرم لازم نیست.

🍃خودت باش،راحت باش🌻