2777
2789
عنوان

کسی هست مث من باشه؟😓

220 بازدید | 26 پست

کسی هس مث من مادر پدرش نزارن جایی بره ؟ با اینکه ۱۸ سالم ولی هیج جا حق ندارم برم با رفیقام هیج جایی  ولی برادرم ۱۵ سالشه میتونه بره بنضرتون چی کار کنم؟ کسی هس مث من باشع ؟ 

:((((((((((((: 🐣🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به چند نیروی آقا وخانم از سراسر ایران نیازمندیم 

دارای حقوق ثابت + پاداش و هزینه اینترنت ماهانه ۴۰ هزارتومن 

دارای پشتیبانی

بااینکار راحت میتونید روزی ۶۰۰هزار تومن درآمد کسب کنید

جهت اطلاعات بیشتر پیام دهید.

ساعت کاری دست خودتون هست هرماه پورسانت داده میشه و اگه اضافه کار کنید دستمزد بیشتر میشه +۴۰ هزار تومان هزینه اینترنتتون که هرماه بهتون واریز میشه❤️🌹

🆔️:@kar_maja

فقط در تلگرام یاروبیکا پیام دهید در غیر اینصورت پاسخ داده نمی شود 🌹

به چند نیروی آقا وخانم از سراسر ایران نیازمندیم  دارای حقوق ثابت + پاداش و هزینه اینترنت ماهان ...

چقد  باید‌اول پول بریزیم به حساب

مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤

اره زیادن.میدونم رابطه با دوستانت ممکنه برات خیلی مهم باشه، اما از من بهت نصیحت، دنبال پیشرفت خودت باش. مطالعه کن، درس بخون ، مستقل شو. معنی مستقل شدن صرفا جدا زندگی کردن نیست. تو خونه بابات هم میتونی یه مستقل موفق باشی دختر خوب

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

اره زیادن.میدونم رابطه با دوستانت ممکنه برات خیلی مهم باشه، اما از من بهت نصیحت، دنبال پیشرفت خودت ب ...

اره میدونم ولی گاهی  احتیاج دارم اونارم ببینم

هعی  سره همین همه دوستامو از دست دادم  خجالتی و منزوی بار اومدم

منم الان دارم اینجوری میشم رفیقام بدون اینکه به من بگن باهم میرن بیرون یه جورایی باهام دارن سرد میشن