2777
2789
عنوان

دوست صمیمیم خیلی همه چی تمومه

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 54 پست
قدش بلنده  من ۱۷۶ هستم واقعا خودمو بلند میدونم...ولی اطرافیان بهم میگن خوش اندامی

این دقیقش ۱۷۸ عه ولی شاید خیلی بلند باشه ولی این توپری و سفید بودنش خیلی قشنگش کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂ندارم

پسر خاله پسر دایی پسر عمو پسر عمه خلاصه نذار رو زمین بمونه😂😂😂

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
ببخشید ولی من یه خانمی اومد تو ذهنم که ظرافت نداره و مردونست نمیدونم چرا

نمیدونم شاید من بد توصیف کردم

البته میگم تو پر منظورم چاق نیست

دستای کشیده و خیلی ظریفی داره کمرشم باریکه

ولی پاهاش پره

واقعا حرف بیخودی زدی یعنی چی که زیبا نیست هر انسانی با هر قدو وزن و قیافه ای زیباست و متفاوت لطفا طر ...

زیبانیست دیگه توچرا حرص میخوری ،قد180برای یک دختر خیلی بلنده و تقریبا همه اینو قبول دارن، طرز بیان منم خیلی عادی و مودبانه بوده پس حرف چرت نزن

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
هر چقدرم خوشگل باشه قدش تو ذوق میزنه من اصلا از دختر درشت و  خیلی قد بلند خوشم نمیاد هر چقدرم ک ...

نمیدونم هرکس یه سلیقه ای داره ولی من تا الان ندیدم کسی اینو ببینه و محوش نشه