سلام دوستان،امیدوارم حالتون خوب باشه. در پستِ قبل راجع به عدمِ اعتماد به نفس صحبت کردم و چون کِسی نظر و یا راهنمایی ای که بتونه کمک کنه،نداشت با خودم تصمیم گرفتم که برم و کمی اطلاعات برای افزایشِ اعتماد به خود پیدا کنم. بنابراین با من همراه باشید:
اولین و بزرگترین دلیلی که موجبِ خود کم بینیِ ما میشه این هست که مدام تردید داریم،مدام با خودمون میگیم شاید از پَسِ فلان کار بر نیام،شاید کافی نباشم و غیره. هرگز به خودمون فرصت نمیدیم که یاد بگیریم. بنابراین برای مقابله با این مورد در ابتدا باید کمی ریسک کنیم و در واقع ریسک پذیر باشیم و کمی راحت بگیریم به طورِ مثال اگر تازه کار هستیم،یکم به خودمون زمان و فضا بدیم،بالاخره همه که از همون اول کار بلد و تند و تیز نبودن با این اوصاف لازم هست که بپذیریم بله در حالِ حاضر من اطلاعات کافی راجع به این محیط و کار ندارم پس صبر میکنم و همراه با صاحب کار یا هم کارانم یاد میگیرم و بعد از اون تصمیم میگیرم که آیا من مناسبِ این کار هستم یا این کار مناسبِ من هست یا که خیر.
موردِ بعدی اینه که بیش از حد به نظراتِ دیگرون راجع به خودمون توجه نکنیم. حالا چطور؟
ببینید دوستان، کِسی که شما رو قضاوت میکنه،شناختِ کامل از شما و زندگیِ شما نداره و فقط داره نظری رو بیان میکنه که قرار نیست حتما واقعیت داشته باشه. شما به عنوانِ یک انسانِ مستقل از دیگری نظرِ فرد رو به خودش بسپار و فراموش نکن که خودِ واقعی ات رو تنها و تنها، تو هستی که میشناسی و شناختی که ما از خودمون داریم با فکر کردن به آنچه که هستیم،همیشه به یک فردِ قوی که تواناییِ انجامِ هرکاری رو داره میرسه.
ادامه ی مطلب در پستِ بعد🦋💙