2777
2789
اره میگه تا عروسی نکردیم بهت کاری ندارم هیچ‌یک نیستی دیگه . چون بهم زیاد گیر میداد منم گفتم اختیارم ...

ببین من از طرف یکی دارم بهت اینو میگم که تو همچین رابطه ای بودم 

اختیار تو دست پدرت نیست دست شوهرتم نیست دست خودته

اگه اینو درک نمیکنه باید جدا بشید اون حق نداره برای تو تصمیم بگیره تو عقل داری فقط میتونه بهت مشورت بده

حتما حتما برید مشاور اگه نمیاد تنها برو به شدت موثره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقد کردین و میگه هیچ جای زندگیم نیستی؟خیلی ببخشید ولی خیلی بی رگه

این خیلی نامرده اره ؟ منم همش دارم به همین فکر میکنم چون خودش خیلی ادعایش میشه باغیرته و ناموس براش مهمه  . ولی بهم ثابت کرد که یه روزی ولم می‌کنه 

وای وای اسی بهت میگه واسم مهم نیستی بعد هنوز نامزدی باهاشششششش؟؟؟؟😐😐😐😐😐😐😐😐 تو تاپیکت خوندم ...

طلاق بچه بازی نیست 

که خیلی راحت نسخه شو می‌پیچید 

وقتی استارتر داره میگه عقددد یعنی شرعا و قانونا زن طرفه و طلاق گرفتن هم آسون نیست ... 

میشه لطفا واسه خوشبختیمون یه صلوات بفرستی ؟💖 من اگر روزی شود نقاش این دنیا شوم.        این جهان را عاری از هرغصه و غم میکشم ... 🙃💫
ببین من از طرف یکی دارم بهت اینو میگم که تو همچین رابطه ای بودم  اختیار تو دست پدرت نیست دست ش ...

مشاور یبار رفتم گفت پاروتید داره جداشو اون موقع گوش ندادم آشتی کردم  ولی درست نشد رابطم خرابتر هم شد الان هیچ حسی بهم ندارع دیگه نمیدونم  به پدر مادرم بگم  یا نه چون خانوادم میگن بهم بزن جداشو  ولی میگم شاید درست شد

درسته من دفه دومه که نامزد کردم .  هر چی گفت کوتاه اومد برام شرط و شرایط گذاشت اذیت میشدم ...

هنوز دیر نشده

اون هیچ علاقه ای بهت نداره

ینی چی این حرف

بنظرم به این فک نکن که دومین باره نامزد کردمو مردم چی میگن و این حرفا

فقط فکر خودتو ایندت باش

اصلا نامزدی برای همین وقتاس

لطفا بزای ارامش خودتو این زندگی که توشی فکری بکن

تو میتونی باکسی ازدواج کنی که بهت حس خوب بده نکه مدام استرس بندازه به جونت

💜و عشق اگر با حضورهمین روزمرگی هاعشق بماند !عشق است…💜
مشاور یبار رفتم گفت پاروتید داره جداشو اون موقع گوش ندادم آشتی کردم  ولی درست نشد رابطم خرابتر ...

تست شخصیت گرفت؟

عقد کردید؟

چرا گوش ندادی؟ به نظر من یه جوری رفتار کردی که همسرت حس کرده ازش پایین تری و هرچی بشه میری معذرت خواهی اینجوری خودشو راحت کرده

چه رفتارهای خوبی داره؟

هنوز دیر نشده اون هیچ علاقه ای بهت نداره ینی چی این حرف بنظرم به این فک نکن که دومین باره نامزد ک ...

همین نامزدم پدرمو در آورد انقد از نامزدی قبلیم سوال کرد که چقد راحت بودی باهاش چیکار کردی. وفلان میترسم بخدا من با نامزد قبلیم اصلا راحت نبود م ولی با خودش راحت بودم ....  برام خیلی سخته .خودش میگه پشیمون شدی ولی بخاطر حرف مردم که نکن دفه دوم زندگیش خراب شد باهام موندی و فلان ... 

تست شخصیت گرفت؟ عقد کردید؟ چرا گوش ندادی؟ به نظر من یه جوری رفتار کردی که همسرت حس کرده ازش پایین ...

نه وقتی راجبه مشکلاتمون حرف زدم گفت پارونوید داره  . چون اون موقع خیلی دوسش داشتم. اونم خیلی دوستم داشت خیلی معذرت خواهی کرد .ولی الان میگه هیچ حسی بهم ندارع  و براش مهم نیستم 

همین نامزدم پدرمو در آورد انقد از نامزدی قبلیم سوال کرد که چقد راحت بودی باهاش چیکار کردی. وفلان میت ...

ببین چقد عذاب وجدان میدع

هرچند که کار بدی نکرده بودی

ولی قشنگ شناختت و بلده با روانت بازی کنه

به حرف مردم فک نکن دختر تو اگه باهمین مرد زیر سقف بری و هروز زار بزنی این مردم باز حرف واسه گفتن دارن حتی خوشبختم بشی باز میگن

پس برای ایندت فقط تلاش کن

💜و عشق اگر با حضورهمین روزمرگی هاعشق بماند !عشق است…💜