2777
2789
ما طرشت هستیم و این اطراف اصلا مدرسه معروف و مطرحی نیست از طرفی مخالف مدرسه غیر انتفاعیم به دلیل اینکه خودم تو این مدارس تدریس کردم و سیستم خیلی هاشون آب دوغ خیاری حتی ضعیف تر از دولتی به شدت منفعت طلب و تبلیغ تو خالی هستن من تو یکی از معروفترین دخترانه های تهران که مقطع راهنمایی دبیرستان داشت تدریس کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسولین مدارس سلامم از آشنایانمون هستن که با تخفیف خوب میتونم اونجا ثبت نام کنم ولی نمیدونم ارزش این همه هزینه هست یا نه ....... اگر کسی نشکل منو داره مدرسه ای میشناسه یا تجربه ای داره بیاد کمک
پسرمن امسال پیش بودغیرانتفاعی.خیلی پولکی بودن جلسه نمیذاشتن شکایت میکردیم میگفتن ازپیش دبستانی چه انتظاری دارید؟ولی وقتی پول میخواستن تندتندجلسه میذاشتن
اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم