2777
2789
عنوان

همین الان چی ذهنتو درگیر کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 55 پست
برم ظرفارو بشورم یا لباس هارو پهن کنم یا بشینیم سریال ببینم😂

بشین سریال ببین🤣

اگه داری اینو میبینی لطفا واسم دعا کن به خواسته ی قلبیم برسم❤امیدوارم هر چی واسه من دعای خوب کنی به خودتم برگرده🙂💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما جز کسایی که همیشه تو ذهنم هستی 

چطور گل؟

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

عصب کشی دندونم ک یکساله میترسم برم و باید برم

اخلاق مزخرف شوهرم

رفتار خانواده شوهرم

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

عصب کشی دندونم ک یکساله میترسم برم و باید برم اخلاق مزخرف شوهرم رفتار خانواده شوهرم

برو تا بدتر نشده 

اگه داری اینو میبینی لطفا واسم دعا کن به خواسته ی قلبیم برسم❤امیدوارم هر چی واسه من دعای خوب کنی به خودتم برگرده🙂💓
چطور گل؟

خیلی میدیدمتون تو سایت🤷🏻‍♀️من به اسم کاربری ها خیلی دقت نمیکنم اما کاربری شما تو ذهنم 

کاربری قبلیتونم تو قسمت دوستان من هستش باهم صحبتم کردیم 😊

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
خیلی میدیدمتون تو سایت🤷🏻‍♀️من به اسم کاربری ها خیلی دقت نمیکنم اما کاربری شما تو ذهنم  کاربر ...

جدی! من اصلا یادم نیست🤦🏻‍♀️

چه خوب ک دوستای خوبی دارم🌸

منو ترکوندن.. اونم ب خاطر حرفی ک هیچ مشکلی نداشت نه توهین بود نه فحش بود.. فقط ب مذاق بعضیا خوش نیومد!!!!!!!!

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

اینکه چرا فکر میکنیم باید بهترین غذا و بهترین لباس رو پوشید 

در صورتی که میشه با ساده‌زیستی زندگی آرومی داشت ، به شرطی که نه رفتار دیگران برات مهم باشه نه بابت چیزی بخوای حسرت بخوری 

اینکه میگن الان زمان جاهلیت مدرن هست یه بخشش به همین مربوطه 

قدیم که نه برق بوده نه گاز نه آب لوله کشی نه غذاهای رنگارنگ نه تکنولوژی و... چطور زندگی میکردن؟ 

الان اونایی هم که دارا هستن از چیزای دیگه مینالن ، کلا ماها عادت کردیم به نارضایتی و غر زدن ، هیچوقت قانع نبودیم به چیزی که داشتیم در صورتی که خوشبختی آدما در رضایتشون از زندگی تعریف میشه و این یعنی خوشبختی دست خودمونه ، اینکه چطور و از چه زاویه بخوایم بهش نگاه کنیم

حرف من شعار نیست ، سندش هم اینه که خودم به همینکه غذای سالمی پیدا بشه برای خوردن و یه مکان برای خواب و استراحت و داشتن لباس مناسب و ساده ، راضی هستم

کاربر آقا ؛ چقدر به سمت مقصدت قدم برداشتی؟ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌         إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيداً وَ نَرَاهُ قَرِيباً                                                    ‌       
جدی! من اصلا یادم نیست🤦🏻‍♀️ چه خوب ک دوستای خوبی دارم🌸 منو ترکوندن.. اونم ب خاطر حرفی ک هیچ ...

اینجا حرف حق بزنی میترکوننت😅اشکال نداره موفق باشید🌹

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
اینجا حرف حق بزنی میترکوننت😅اشکال نداره موفق باشید🌹

بله فقط باید بخونیم، ببینیم، بفهمیم...حرص بخوریم و سکوت کنیم