2777
2789
عنوان

کار انلاین

221 بازدید | 13 پست

چرا همش ناله می‌کنی که گرونی و پول نداریم و .... 

خدا میگه از تو حرکت از من برکت . 

وقتی خودت بخوای میشه . 

نشستی تو خونه کاریم نمیکنی بعد میگی پول ندارم و همه چی گرونه.

به عالم و آدم غر میزنی . 

اگه واقعا میخوای کاری رو شروع کنی با درآمد بالا 

اینجا اعلام کن . میتونم کمکت کنم. 

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم . ویترین هر فردی صورت اون فرد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمک کن❤

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

من شرایط رو مینویسم اوکی بودین درخواست دوستی بدین .

شرکت ما طرح جذب نیرو داره. افراد بالای 18 سال واجد شرایط هستن.ثبت نام رایگان انجام میشه آموزش هم رایگان انجام میشه .شرایط تحصیلی و شاغل و خانه دار هم نداریم . کسی اوکی هست درخواست دوستی بده پیام بزاره برام . از کارشناس شرکت که خانم و دوستانه تایم میگیرم کار بهت معرفی میشه . هر سوالی هم داشتی میتونی از کارشناس شرکت بپرسی . معارفه به کارمون تو برنامه میت انجام میشه به صورت تصویری. پرستیژ کاریمون اداری و باید با مقنعه حضور داشته باشی.

نتورکری؟

با افتخار بله . چون قراره به زودی کل دنیا رو بگیریم . چند سال دیگه بچه هامون میگن مامان چرا مامان دوستم یه نتورکر ولی تو نیستی؟ 

چرا برا اونا گرونی معنا نداره ولی برا ما داره؟ 

عزیزم اینجا ما تو رابطه برد برد هستیم . یعنی چیزی نمیدیم برای از دست دادن . ما همه جوره برنده ایم. کسی که نتونسته اینجا به موفقیت برسه دلیلش این بوده که خودش نخواسته . 

همچین میگی دنیا رو میگیریم انگار یه موجود فضایی خواهر من! ما همین الانم کل دنیا رو گر ...

بیشتر میگیریم   

به چند نیروی آقا وخانم از سراسر ایران نیازمندیم

دارای حقوق ثابت + پاداش و هزینه اینترنت ماهانه ۴۰ هزارتومن

دارای پشتیبانی

بااینکار راحت میتونید روزی ۶۰۰هزار تومن درآمد کسب کنید

جهت اطلاعات بیشتر پیام دهید.

ساعت کاری دست خودتون هست هرماه پورسانت داده میشه و اگه اضافه کار کنید دستمزد بیشتر میشه +۴۰ هزار تومان هزینه اینترنتتون که هرماه بهتون واریز میشه❤️🌹

🆔️:@kar_maja

فقط در تلگرام یاروبیکا پیام دهید در غیر اینصورت پاسخ داده نمی شود 🌹