2777
2789
عنوان

تعبیر خواب...میاین😢😭😢😭

259 بازدید | 17 پست

دیشب خواب دیدم بچم دنیا اومده اومدم پوشکشو عوض کنم دیدم هم آلت دختر داره هم بیضه ی پسر..دیدم خندید با اینکه نوزاد بود ۶یا۸ تا دندون داشت بعد دیدم پاشد راه رفت خیلی استرس گرفتم کسی میدونه تعبیر خوابم چیه😭😭😭😭

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍

تعبیر خواب نوزاد کلا چیه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی عزیزم هیچ تعبیری نداره بخاطر استرس و دوران حاملگی کابوس دیدی چیزی نیس صدقه بده و ب کسی ام تعریف نکن و دنبال تعبیر نباش 🙂🎈 ان شاءالله نی نی صحیح سالم میاد بغلت

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

بارداری؟

اگه اره ک از بس فکر و خیال میکنی این خوابو دیدی نگران نباش گلی

همیشه به خوبی تعبیر کن بگو ان شاءالله ک خیره😘😘😘

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

خیره ایشالا نمیدونم یعنی چی ولی صدقه کنار بزار

صب بیدار شدم گذاشتم ولی دلم آشوبه

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
بارداری؟ اگه اره ک از بس فکر و خیال میکنی این خوابو دیدی نگران نباش گلی همیشه به خوبی تعبیر کن بگو ...

اره عزیزم باردارم ان شاالله ممنونم از انرژی مثبتت😘😘😘

تعبیر خواب نوزاد کلا چیه

بستگی به شرایطت داره تعبیر نوزاد برا مجرد متاهل باردار فرق داره

بستگی به شرایطت داره تعبیر نوزاد برا مجرد متاهل باردار فرق داره

مجرد

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
اره عزیزم باردارم ان شاالله ممنونم از انرژی مثبتت😘😘😘

قربون تو

ای جانم الهی ک به سلامتی بغل بگیریش😘😘منم باردارم با قلب  پاکت واسه منم دعا کن عزیزم😘❤

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

شبها وقتی اندامها تحرک ندارن و مغز درگیر فکر کردن و کارهای روزمره نیست زمان کافی داره به حافظه سرک بکشه. شما چون تمام فکر و ذهنتون این روزها این مساله هست چه حرف زدن چ فکر کردن در رابطه با این موضوع ذخیره میشه و شب موقع خواب مغز سر میزنه بهشون . هیچ چیز دیگه ای جز این نیست. ذهنتو درگیر نکن.

چهارتا خط هم راجع ب تغذیه مطالعه داشتم کمکی بربیاد دریغ نمیکنم.
قربون تو ای جانم الهی ک به سلامتی بغل بگیریش😘😘منم باردارم با قلب  پاکت واسه منم دعا کن عزیزم ...

فدات گلم ان شاالله شماهم کوچولوتو سالم بغل بگیری و بارداری راحتی داشته باشی 😘😘😘❤

فدات گلم ان شاالله شماهم کوچولوتو سالم بغل بگیری و بارداری راحتی داشته باشی 😘😘😘❤

سلام خوبی؟؟

زایمان کردی 

منم مثل شما یه دختر دارم و باردارم خیلی دلم میخواد دومی پسر باشه میشه از علایمت بگی؟ 

و اینکه سنو ان تی جنسیت برات حدس زد؟

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40