2777
2789

سلام امروز سونو ان تی دادم گفت جفت سیکولار خلفی بهم گفت لکه بینی نداری گفتم نه .کسی میدونه این موضوع مشکلی داره؟

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر توی تاپیکی گفتید توده چربی کلیه دارید‌.امروز سونوی مامانم وگرفتم خواستم بدونم مشابه شما هست؟ وچکار کردید براش؟ شماهم گاهی اوقات زیر دلت درد میگیره؟

عاشقتم خدا
@مژده_خانومی    

سلام عزیزم والا لفظ پزشکیش یادم نیست اما چن تا دکتر گفتن مهم نیست خودش از بین میره .من یه کلیه ام کوچیکه خیلی وقتا درد پشت دارم .شاید سنگ های تو کلیه اش حرکت میکنه

یعنی مجدد سونوگرافی انجام ندادید؟ چون معمولا هر۳یا۶ماه میگن باید زیر نظر باشن..مخصوصا شما هم که شرای ...

یکبار دیگه انجام دادم اما چیز خاصی نگفتم

سلام خوبی من تو کامنت شما رو تو یکی از تاپیک ها دیدم که گفته بودید بخاطر قرص راکوتان اگزما پوستی گرفتید. منم یه ماهی میشه که قرص راکوتان مصرف میکنم الان چند روز هست اگزما گرفتم اینقدر میترسم اگزما شما خوب شد؟

( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که می‌رسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید
سلام خوبی من تو کامنت شما رو تو یکی از تاپیک ها دیدم که گفته بودید بخاطر قرص راکوتان اگزما پوستی گرف ...

سلام عزیزم .راستش تو اون دوره که میخوردم اگزما وحشتناکی رو تجربه کردم جوری که تا آرنجم انکار آب جوش ریخته بودن.اون موقع ۱۹ سالم بود .چندین سال طول کشید وهمیشه زمستونا دوباره عود میکرد دیگه به توصیه دکتر همیشه و زیاد از آب رسان استفاده میکنم خدا رو شکر خیلی بهترم 

سلام عزیزم .راستش تو اون دوره که میخوردم اگزما وحشتناکی رو تجربه کردم جوری که تا آرنجم انکار آب جوش ...

فقط آبرسان دیگه داروی خاصی نداره؟

( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که می‌رسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید
فقط آبرسان دیگه داروی خاصی نداره؟

نه عزیزم یه آب رسان خوب گرفتم روزی چندین بار میزدم .چون راکوتان پوست رو خشک میکنه ۲

نه عزیزم یه آب رسان خوب گرفتم روزی چندین بار میزدم .چون راکوتان پوست رو خشک میکنه ۲

مرسی عزیزم برام دعا تا خوب بشم