2777
2789

چکار کردید کتاب گرفتید چه رشته رفتید از موفقیتتون برام بگید ممنون میشم ♥️  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️

خیلی استرس دارم برا آزمون نمونه دولتی اگر قبول نشم جلو همه آبروم می‌ره چونکه اجیم قبول شد تجربی و واسش کادو آوردن از منم پرسیدن مامانم زود گف فاطمم شرکت می‌کنه انسانی آخرین معدلم 19/53

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی استرس دارم برا آزمون نمونه دولتی اگر قبول نشم جلو همه آبروم می‌ره چونکه اجیم قبول شد تجربی و وا ...

استرس نداشته باش انشالله قبول میشی منم اون موقع مامان بابام برام گوشی خریدن خیلی خوشحال شدم کلا روزای خوبی بود

استرس نداشته باش انشالله قبول میشی منم اون موقع مامان بابام برام گوشی خریدن خیلی خوشحال شدم کلا روزا ...

عزیزمم😻 اقدامی انجام دادی مثل کتاب و کلاس و ...

خواهرم ریاضی و علومش 20 همیشه برعکس من از این نگرانم 

اگر علوم و ریاضی کم بزنم قبول نشم

عزیزمم😻 اقدامی انجام دادی مثل کتاب و کلاس و ...

بله گلم،من بعد از اینکه کلاس هشتمم تموم شد،توی تابستونی که بخوام وارد پایه نهم بشم،کلاس ریاضی و فیزیک و شیمی(منظورم اون بخش های توی کتاب علومه)رفتم،آزمون هم می‌دادم،کتاب هم چندتا منبع داشتم،ادبیات مبتکران طالب تبار،علوم نشرالگو،ریاضی سیرتاپیاز،جامع آی کیو،جامع خیلی سبز،جامع مهر و ماه و برای استعداد تحلیلی آزمون تیزهوشان هم هوش کمپلکس رو کار کردم و واقعا کتاب مفیدی بود

عزیزمم😻 اقدامی انجام دادی مثل کتاب و کلاس و ... خواهرم ریاضی و علومش 20 همیشه برعکس من از این نگرا ...

میخواید چه رشته ای قبول بشید؟

مثلاً اگه تجربی بخواید،ضریب علوم براتون بیشتر میشه و اگه ریاضی،ضریب ریاضی تون بیشتر میشه،و اگه انسانی میخواید ضریب ادبیات و عربی براتون بیشتر میشه 

میخواید چه رشته ای قبول بشید؟ مثلاً اگه تجربی بخواید،ضریب علوم براتون بیشتر میشه و اگه ریاضی،ضریب ر ...

مرسی انشالا انسانی علاقه دارم مرسی 

انشالا قبولی پزشکیتو جشن بگیری گلمم

مرسی انشالا انسانی علاقه دارم مرسی  انشالا قبولی پزشکیتو جشن بگیری گلمم

شانست خیلی خیلی زیاده برای قبولی،انشالله به هر چیزی که توی دلته برسی‌..❤️

قربونت عزیزم،انشالله💗

سلام من نمونه دولتیم. از همین روزا به وقت پارسال جدی خوندم کتاب هم داشتم تست هم زیاد زدم آزمون های ق ...

سلام که اینطور تست خیلی خوبه مررسیی