2777
2789

سلام خانما

چند روزی هست پسرم از یکی از همکلاسیاش شاکیه

امروزم خیلی ناراحت بود مداد پسرمو شکسته بود

معلم و ناظم هم از دستش شاکی هستن و انقدر ازش شکایت شده که سرسام گرفتن

مادرش هم فقط میگه بچست دیگه

بنظرتون اصلا به مادرش بگم؟ 

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

کلاس اول هستن

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت بچه ات زیاد در نیاتا خودش بتونه گلیم خودشو از آب بکشه

هر وقت شکایت کرد بگو این مشکلاتو خودت باید حلش کنط اگه دخالت کنی همش باید بااین و اون بحث کنی

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

ببخشید بنظرتون به مادرش بگید به شما چی جواب میده؟ میگه بچه س🤦‍♀️. تنها راهش اینه پسرت تا حدامگان خودشو ازش دور کنه. آدمای مثل همکلاسیس مثل دیوار خرابه میمونن هرآن ممکنه بریز رو سرت. پس فقط دوری امکان پذیره

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
خب به پسرت بگو بزنتش بعد تو هم بگو بچه است دیگه یعنی چی بی ادب بار اورده باید حالیش بشه مدرسه کار او ...

گفتم بزنش بعد ترسیدم بخوره زمین سرش بخوره جایی دردسر بشه گفتم نه نزن برو به ناظم بگو

حضوری به مدیرش بگو و به معلمش بگو جاشو عوض‌کنه

یه مامانی تو حیاط مدرسه دخترمنو دعوا کرده بود ،من فقط بهش پیام دادم اگر موردی بود به خودم یا معلم بگید

دیگه مستقیم مداخله نکنید!

شما اول محضوری حلش کنه پسرت بگو ازش دوری کنه

در نهاااایت یه پیام به مامانش بده

ولی اینکارو نکنی بهتره

سال تموم شد

بیشترین پسرتو توجیه کن دوری کنه