2777
2789

میشنوم ولی از بس مشکلات خودم زیاده که توانایی درک کردن ندارم فقط همدلی میکنم 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

منم

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر کسی خیلی کم از مشکلاتش بگه و فقط بخواد درد دل کنه اشکال نداره، ولی از کسایی که دایم از مشکلات و بدبختی هاشون حرف میزنن انرژی منفی میگیرم، رفت و آمدم رو باهاشون کم میکنم چون حالم باهاشون بد میشه،

آدمای شاد و انرژی مثبت رو دوست دارم

اره 

تحمل غرغر شنیدم ندارم 

یا مثلا طرف میاد از حماقتاش میگه بعد میگیم خب نکن فلان بسار میگه نه اخه دلم نمیاد 

میگم اخه بعد دیگه چرا ۴ ساعته داری غر میزنی 

میان خودشونو خالی میکنن حالتو بهم میزنن فقط 

ولی میدونی اشتباه از ماست 

ی وقت هایی نبایدگوش داد  ی وقت هایی نباید اهمیت داد اصن .

واقعا دردو دل شنیدن خیلی ظرفیت میخواد خیلی حوصله میخواد 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
اره  تحمل غرغر شنیدم ندارم  یا مثلا طرف میاد از حماقتاش میگه بعد میگیم خب نکن فلان بسار ...

دقیقا همینطوره

منم یه دوستی دارم که همش از مشکلاتش میگه ، هر وقت بهم پیام بده می‌دونم یه مشکلی براش پیش اومده که پیام داده اوایل خیلی کمکش میکردم بهش دلداری میدادم ولی اون موقع دلداری و راهکار دادن خیلی وقتا منو متهم میکرد 

ولی الان دیگه واقعا حوصله ندارم دیگه کشش ندارم