2777
2789
عنوان

بهم خوردن نامزدی من و پسرعمم

| مشاهده متن کامل بحث + 4525 بازدید | 95 پست
واقعا محدودم میکرد اخه محدودیت تا چ حد یعنی انقدر فکر میکردم بهش شاید باورت نشه ی کلمه از درس نمیفه ...

خودتم میدونی با بهم خوردن نامزدی  زندگی یک شانس مجدد بهت داده....از دستش نده.....جوانی خیلی زود میگذره...الان شاید یکمی از محدودیت و غیرتی بازیش خوشت بیاد  ولی فردا روز ازدواج کنی واقعا احساس بدبختی مطلق میکنی‌....

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

یعنی نمیتونم دوباره ادامه بدم

نه فكر نميكنم وقتي انقدر اراده نداشتي كه درستو تو سن كم واسه اينكه ازدواج كني ول كردي ادامه نميدي 

مگه اينكه واقعا روي خودت كار كني و تغير كني

مانكن هاي ١٤٠٠💙گروه ابي💙وزن اوليه٦٣💙هدف اول ٦٠💙هدف دوم ٥٥💙هدف سوم ٥٢💙وزن فعلي ٦٣ شروع ١٥ ابان ١٤٠٠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز برای ازدواجت زود عزیزم

راه های کنترل خشمو حتما تمرین کن

اگر قرار باشه سر هر بحثی چیزی بشکنی طرف مقابلم همین روالو پیش بگیره به راحتی حرمتای بینتون از بین میره

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)
خودتم میدونی با بهم خوردن نامزدی  زندگی یک شانس مجدد بهت داده....از دستش نده.....جوانی خیلی زود ...

اخه میدونی از چی میسوزم

اسم بچه هامون

اینکه بچه ی اولمون پسره

لباس عروسم

ماشین عروسیمون....

راجب همه چی

خاطره داشتیم

دوتا ولنتاین خرس گنده گرفته

ساعت گرفته

شال گرفته

اینا چی پس

بدتر از همه 

همه میدوننا،همهههههه

کل تیر و طایفعه ی مادر و پدری اون و من

همش۱۷سالته فک میکنی از اون بهتر نیست همچین روانی ک هم بهت بد دهنی کرده هم محدودیت کرده بهتر ک بهش نرسی اگه نه داستان ب طلاق میرسه برو دانشگاه اینقدر پسر هست ک دیگه بگی خداروشکر این روانی نصیبم نشد

میترسم بدبخت شم بعدهاااا

از بودن با اون روانی بدبخت تر نمیشی 

مامان خیلی خوبی داری 

واقعا چرا اینقدر خود کم بینی شدی ک فک کردی یکی که نزاره آزاد باشی با دوستات بری بیرون. ورزش کنی درس بخونی دوست داره 

میدونی تو جامعه ما دختری ک دیپلم هم نداره ب هیچ دردی نمیخوره؟ 

خندم گرفت میگی خرس خرید شال گرفت واقعا اینا رو دوست داشتن میدونی؟ دوست داشتن اینه ک به علاقه هات احترام بزاره نه یه مشت کادو ارزون قیمت بخرن 

ببخشید اگه بد حرف زدم اما واقعا ب خودت بیا از یه روانی نجات پیدا کردی 

گریه نکن ب خودت برس دوباره مدرسه ثبت نام کن برای کنکور بخون باشگاه برو 

بزار ببینه کیو از دست داده یه دختر قویو 

نه یه دختر ضعیف

از بودن با اون روانی بدبخت تر نمیشی  مامان خیلی خوبی داری  واقعا چرا اینقدر خود کم بینی ...

واقعا تو و مامانمم انگیزه میدید بهم

ولی خب میترسم اون خوشبخت شه من بدبخت

ولی مامان و بابام میگه مرد زندگی نیس

بابام از اول راضی نبود

ولی خب خواهر خودمم با یکی از پسرعمه هام ازدواج کرده

بابام بهم گفت

چون میتونه ی زندگی و درست نگه داره خواهرتو دادم بهش،چون عقل داره

من خواستم خودکشی کنم داشتم خودمو مینداختم از دوطبقه پایین

مامانم زنگ زد بابام

بابام از سرکار اومد و ترسید و گفت میدم

واقعا تو و مامانمم انگیزه میدید بهم ولی خب میترسم اون خوشبخت شه من بدبخت ولی مامان و بابام میگه مر ...

وای واقعا بچگانه فکر می‌کنی اون با اون اخلاقش مطمئن باش هیچ زنی تحملش نمیکنه حتی اگه یه درصد برگشتی بگو پدرت شرط کنه درستو بخونی درضمن دلیلی نداره بدبخت شی بعدم بدبخت شدن فقط به شوهر کردن نیست میتونی درس بخونی سرکار بری مستقل شی ب موقش هم با یه مورد خوب ازدواج کنی 

واقعا راس میگی

راست میگه چون منم تجربه کردم  و اون شخص پسرعمه ام بود . 

من  ا ن موقع  فکر می کرد بین مرگ و زندگی بدون پسرعمه م ،مرگ واسم شیرین تره 🤣🤣🤣

حالا برعکس تو من بشدت تلاش می کردم که  پیشرفت کنم نه اینکه خودمو  از ع ش ب فرش برسونم و در ۲۴ سالگی با همکارم ازدواج کردم .

الهم عجل الولیک الفرج
واقعا تو و مامانمم انگیزه میدید بهم ولی خب میترسم اون خوشبخت شه من بدبخت ولی مامان و بابام میگه مر ...

واقعا بچه ای هنوز ازدواج میکنی 5 سال دیگه پشیمون میشی میگی چرا خودمو بدبخت کردم چرا جوونی نکردم مدرسه و باشگاه و دوستات ازت گرفته همون اول کاری دو روز دیگه خودش صبح میره غروب میاد تو هم تنهاتو خونه حرف هم بزنی دعوا میشه گرفتار روزمرگی های زندگی میشی تمام انرژی و انگیزه اتو از دست میدی تو رو اینقدر ضعیف و وابسته میکنه واسه ی هزاری باید ده دفعه بهش بگی پول بده دوست داری اینجوری بشه برگرد بهش

اسی پستات رو کامل خوندم تو الان  ازدواج  واست خیلی زوده خیلی 

و جقدر  ازدواج فامیلی دارین شما ؟

منم دوتا دختر دارم که  کیوکوشین کاراته کار می کنن .

استادشون  همسرمه 

الهم عجل الولیک الفرج