2777
2789
سوالت چیه

برای تعویض گواهینامه ای که هنوز مهلت داره و اصلش موجوده، فقط خراب شده باید چیکار کنم ؟

تعویض کنند المثنی میشه؟ 

و اینکه همون عکس قبلی رو از تو سیستم میذارن یا خودم میتونم عکس ببرم؟

نمی‌خوام خودشون عکس بگیرن یا همون قبلی باشه

می‌خوام جدید باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای تعویض گواهینامه ای که هنوز مهلت داره و اصلش موجوده، فقط خراب شده باید چیکار کنم ؟ تعویض کنند ا ...

همون خرابه رو ببر تحویل بده اگه نیاز باشه جدید صادر میکنن ولی المثنی نمیزنن چون گم نشده وموجوده

المثنی نمیشه....بابای من یه ماه زودتر از تاریخ انقضاش رفت چون میفتاد تو عید و تعطیلی...عکسشو نمیدونم

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

دوباره عکس جدیدمی گیرن المثنی هم نیست 

برای نوه مون می خواستیم پاسپرت بگیریم بخاطراینکه نمی ایستادکه عکسشوبگیرن  عکس آتلیه ای  گذاشتن،مارونی دونم قبول کنن،یه عکس هم با خودت ببرشایدقبول کنن

المثنی نمیشه....بابای من یه ماه زودتر از تاریخ انقضاش رفت چون میفتاد تو عید و تعطیلی...عکسشو نمیدونم

عزیزم می‌پرسی ببینی خودشون عکس گرفتن ازش یا عکس برد با خودش؟

عزیزم می‌پرسی ببینی خودشون عکس گرفتن ازش یا عکس برد با خودش؟

گف  عکس خودشون میگیرن..نمیدونم قبول میکنم عکس از بیرون باخودت ببری یانه..

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم