2777
2789

من خواب دیدم کفش سفید دارم میپوشم چند وقت بعدش یکی از اطرافیانمون دختره عقد کرد 😑از شانس من خواب من بود اون عقد کرد چرا اینجوریه؟؟ میشه یکی بگه من خواب دیدم برای یکی دیگه تعبیر میشه یا خواب دیدم دارم میرم کربلا یک هفته. پیش عموم و خانوادش رفتن کربلا چرا اینجوریه ؟مامانم میگه برای توهم میشه اینا یک نشونه برای تو هستش اما خب کدوم نشونه برای اونا تعبیر میشه 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خواب دیدم کفش سفید دارم میپوشم چند وقت بعدش یکی از اطرافیانمون دختره عقد کرد 😑از شانس من خواب من ...

خوابا قاطی پاتی شده 😂

مراقب اون زبون قشنگت باش😊دل من از سنگ نیس میشکنه و مُسببش تویی 🍂
اسی شاید باور نکنی ولی من قبل ازدواج با همسرم خواب دیدم از خونشون یه جفت کفش سبز بهم دادن بعد به مرح ...

منم خواب کفش سفید دیدم اما برای یکی دیگ تعبیر شد چند روز بعد یعنی دیگه برای من تعبیر. نمیشه؟ آخه خودم داشتم میپوشیدم😭

واییی این که عالیه ایشالا بهترین ها برات رقم بخوره  

یعنی بهش میرسم..ببین یابازچن وقت پیش گریه میکردم یعنی واقعازجه میزدم بلندبلند کسی خونه نبود گفتم خدایاخستم ازمخالفت خونوادش یادرسش کن یاکاری کن فراموشش کنم خواب نشونه ای چیزی بزارجلوم بازخواب دیدم باداداشم توباغم دارم کیوی و انارنیچینم یکم کیوی خوردم ی اقای توباغ بودکتاب دسش بود گفت توفلانی طالعتون پیش همه یعنی همین طرفم یعنی بهم میرسیم