2777
2789
عنوان

تحليلگراي طلا بياين نظرتونو بگين

827 بازدید | 77 پست

سلام دخترا الان ١٦تومن پول دارم كه واسه اينكه خرج نشه و پولم حفظ بشه ميخوام طلاي بدون اجرت  بخرم🙄. نظرتونو بگين قراره ريزش كنه يا افزايش قيمت هست؟ 🤦‍♀️🤦‍♀️به گفته ي يكي از دوستان ي طلافروش استوري گذاشته كه جريان طلا مثل موضوع بورس دوسال پيش هست مواظب سرمايتون باشيد. خانماي كه صاحب نظرن راهنمايي كنيد دعاتون ميكنم

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدم بخونم 

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

بله اواسط اسفند طلا روند ریزشی داره

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

بله اواسط اسفند طلا روند ریزشی داره

ميدوني من تا پول دستم مياد خرج ميشه ولي اين پولو براي أواسط سال آينده نياز دارم. بنظرتون فردا بخرم؟تا٦ ماه ديگه سود هم نكنه ولي پايينتر نياد پولم. چكار كنم

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖