2777
2789
عنوان

بد مادر شوهر بدجنس با سیاست باید چکار کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4398 بازدید | 29 پست
حتما میتونی.  ذهنتو درگیرش کنی از زندگی و خوشی خودت میمونی.  رابطه ت هم هی بدتر میشه

میدونی خواهراشم همینقد سیاست مدار هستن و مجرد و به در میگن دیوار بشونه و شوهرمو پر میکنن جلوی خودم میشینن با سیاست شوهرمو پر میکنن به شوهرم بگم میگه تو بدبینی و اونا  خوبن و فرشته هستن

خداجونم  فرزند سالم و صالح و مطیع امر خداوند بهم بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من خیلی ناراحت شدم دخترشم عقب بود میتونست بگه دخترش بیاد جلو بشینه

اون موقع نمیگفتی به خواهرشوهرم‌گفته بشینه کنار شوهرم به من که زنشم‌نمیگه

کلا بزن به بیخیالی تا راحت زندگی کنی

اون موقع نمیگفتی به خواهرشوهرم‌گفته بشینه کنار شوهرم به من که زنشم‌نمیگه کلا بزن به بیخیالی تا راحت ...

چطور بیخیال باشم اخه

یه مثال بزنی بهتر متوجه میشم 

مثلا وقتی شوهرم نیست خواهرش هرچی دلش بخواد. بهم میگه بعد من فوق لیسانس هستم و شغل آزاد دارم و تو اجتماعم و اون ۴۰ سالشه و مجرده و  خونه نشینه و سیکل داره و نظرمو در مورد یه مسئله می‌پرسید جواب میدادم با تمسخر  میگفت تو چقد با سوادی  منم گفتم چون مطالعه ام زیاده و اونجا متوجه شدم حسادت میکنه گذاشتم پای مجرد بودنش چون خیلی علاقه داره به ازدواج

مثلا وقتی شوهرم نیست بهم میگفت فلانی بهم گفته ترشیده 

پلاسیده منم خدایی ناراحت شدم گفتم این چه حرفیه 

ازدواج یه راه واسه ادامه ی مسیر زندگی 

بجایی که بشینی تو خونه برو کلاس هنری دنبال یه شغل 

ورزش هدف داشته باش که همه بگن چقد موفقه و دوست داشته باشن جای تو باشن 

وقتی شوهرم اومد بهش گفت سپیده میگه  برو ورزش کن  کسی بهت نگه ترشیده ایی

مثلا وقتی شوهرم نیست خواهرش هرچی دلش بخواد. بهم میگه بعد من فوق لیسانس هستم و شغل آزاد دارم و تو اجت ...

واقعا خندیدم حق داری.  خداییشم واضحه داره حسادت میکنه. نیاز داشتم کمی فکر کنم. 

نظر شوهرتو نمیتونی تغییر بدی فعلا. 

خودت باید جوابشو بدی.. هر وقت جواب نداشتی یه خنده مهمونش کن که ببینه عین خیالتم نیست. جوابم داشتی که راحت بگو ( فکر کن دوستته یا دختر خاله) سریع فکر نکن الان این ذهن شوهرمو خراب میکنه بذار بگم شوهرم بفهمه این چه ادمیه!  بگو نه تو اشتباه متوجه شدی من گفتم برو ورزش که برای خودت سرگرمی داشته باشی نگران حرف مردم نباشی ( این قسمتم دیگه خود شیرینی برای شوهر: به موقش یه جنتلمن همه چیز تموم مثل( اسم شوهرت) یک دل نه صد دل عاشقت میشه 😅😆😉)

مادر شوهر تو که رفتارش باهات بهتره،مال من یوقتی به غذا خوردنم گیر میده میگه فقط فکر خوردنی یا کثیف غذا میخوری.به مدت یکی دو سال بچه دار نشدم یکی هم پیشم سقط شد میومد میگفت که پسر من هرچی باشه دلش بچه میخواد تو حالا تا سه سال چهار سال بچه نیاری اونم خسته میشه میره یه زنه دیگه میگیره انگار کالا هستم که تا آبی ازش گرم نشد عوضم کنه.

الان شکر خدا باردار هستم دیگه این حرفو نمیزنه ،ولی خیلی حرفش دل ادمو می‌شوند.

بیخیال کلا مادرشوهر من اتصالی داره به همچی گیر میده اونم زیاد.