2777
2789
عنوان

تدريس زبان

68 بازدید | 9 پست

سلام

بچه ها من خواهرم يه جايي تدريس ميكنه زبانو

بعدش اصلا به پولش نيازي نداره

ولي خب توي اموزشگاه حقوقش كمه

ميخوام يه جوري راضيش كنم كه اونجا كاراشو كمتر كنه و بياد خصوصي خودش درس بده

چون خودم نتونستم راضيش كنم و از طرفي مثل من ، اين سايتو دنبال مي كنه ، اينجا نظراتتون رو مي خونيم

مرسي بچه ها 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

نظر نیست تجربه ست من خودم مدرس زبانم ینی بودم الان فعلا خونه م،یبار خصوصی بری انقدر حس خوب میگیری که ...

ببخشيد مي پرسم ، مي دونم سوال قشنگي نيست ولي شما اموزشگاه تدريس كرديد؟؟ رنج حقوقش زير ساعتي ٣٠ بوده؟ چون براي خواهرم زير ٣٠ متاسفانه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظر نیست تجربه ست من خودم مدرس زبانم ینی بودم الان فعلا خونه م،یبار خصوصی بری انقدر حس خوب میگیری که ...

مشكل اصليش اينه كه چون وابسته ميشه زود، الان به محيط اونجا و شاگرداش خيلي وابستس 

به خاطر همين سختشه كه كاراشو اونجا كم كنه 

ببخشيد مي پرسم ، مي دونم سوال قشنگي نيست ولي شما اموزشگاه تدريس كرديد؟؟ رنج حقوقش زير ساعتي ٣٠ بوده؟ ...

خواهش میکنم مشکلی نیست، عاره بابا من ساعتی ۲۰ میگرفتم اونم با زور و منت میداد آموزشگاه 😐 

مشكل اصليش اينه كه چون وابسته ميشه زود، الان به محيط اونجا و شاگرداش خيلي وابستس  به خاطر همين ...

درسته آدم وابسته میشه اما واقعا نمی ارزه ساعتها عمر و وقتتو بزاری برای روزی فوقش پنجاه تومن،درحالیکه اون بیرون خصوصی یکساعت زیر صد تومن نیست اصلا عاقلانه نیست

درسته آدم وابسته میشه اما واقعا نمی ارزه ساعتها عمر و وقتتو بزاری برای روزی فوقش پنجاه تومن،درحالیکه ...

مرسي از راهنماييتون

بعدا گوشيو ميدم خودش كامنت ها رو بخونه👌🏻😍

سلام خوبین شما توی یه تاپیک گفته بودین که رشته مترجمی میخونین 

منم میخوام این رشته را برم ولی خیلی میترسم آینده شغلی خوبی نداشته باشه و نتونم سر کار بشم باهاش از طرفی هم بهم میگن نرو و رشته های دیگه مثل آموزش ابتدایی علوم تربیتی اینا برو 

خواهش میکنم اگه میتونین راهنماییم کنین