2777
2789
عنوان

روزمرگی و جمعه ای که گزشت 📷

276 بازدید | 15 پست

سلام دوستای قشنگ 😍

تصمیم گرفتم  اینجا روزهای خوبمو ثبت کنم .

شاید ده سال دیگه این اکانت رو بدم به دخترم 🙈

شاید بیامو ببینم چه روزهایی رو گزروندم .

ممنون میشم قضاوت نکنید .

😍

امروز یه جمعه خوب بود .

هوای نیمه ابری و خنک .

بعد یه صبحونه   کوچولو  زدیم بیرون  .

هوا خووووب و با یه اهنگ شمالی قشنگ  توی مسیر 😍

در شان خودت رفتار کن نه در شان دیگران 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز روز خوبی گذروندم.صبح بعد صبحانه رفتیم بهشت زهرا(قبرستون تهران)....سرخاک مادرم و برادر شوهرم.بعدم رفتیم لواسون.دوتایی با موتور.کلی برف بود تا بالای زانو.خیلی خوش گذشت.اینم دوستی که بهش کلی خوراکی دادیم..طفلی از گرسنگی حتی قند و چیپس هم خورد.

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...

و شبی که با گزشتن  فیلم  گودال  فصل ٢ قسمت ۵٢ گذشت .

امیدوارم شما هم  همین دلخوشی های کوچیک رو داشته باشین .

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست .

سختی و م شکلاتو  تمومی نداره اما عمرتون جوونیتون زود میره ....

شبتون خوش 

منم امروز روز خوبی گذروندم.صبح بعد صبحانه رفتیم بهشت زهرا(قبرستون تهران)....سرخاک مادرم و برادر شوهر ...

مرسی انرڗی مثبت که مشارکت کردی 

مرسی انرڗی مثبت که مشارکت کردی 

.

احسان کردین.لطف کردین به این زبون بسته‌ها غذا دادی.احسان به روح امواتتون عزیزم همیشه شاد باشید.دختر نازتم بزرگ وقتی بزرگ شد زندگی شاد و بدون دردسر و مشکلات داشته باشه.

و شبی که با گزشتن  فیلم  گودال  فصل ٢ قسمت ۵٢ گذشت . امیدوارم شما هم  همین دلخو ...

آره اتفاقا شوهرم می‌گفت ماها که دیگه توی این زمونهٔ سخت و پر از مشکلات و سختی هستیم باید سعی کنیم در لحظه خوش باشیم و با همین چیزا برای چند ساعت هم که شده فکرمون از زندگی عوض شه.

. احسان کردین.لطف کردین به این زبون بسته‌ها غذا دادی.احسان به روح امواتتون عزیزم همیشه شاد باشید. ...

درخواست دوستی بدم  کارتون دارم 😁