2777
2789
چرا نمیری فنی حرفه ایی؟؟ همه دوره هارو داره رایگانم هست،من شهریور امتحان مانتو دوزی دادم قبول شدم،سر ...

مگه رایگانه؟

اخه از ی آموزشگاه هم پرسیدم گفت دوره نازکدوزی فنی حرفه ایی ۶میلیون نرخ داده گفتم لابد فنی حرفه ایی هم همین مبلغ میگیره

مگه رایگانه؟ اخه از ی آموزشگاه هم پرسیدم گفت دوره نازکدوزی فنی حرفه ایی ۶میلیون نرخ داده گفتم لابد ...

نه عزیزم خود فنی حرفه ایی رایگانه،منم رایگان رفتم ولی خب آموزشگاه ها پول میگیرن آموزش میدن بعد میری فنی حرفه ایی امتحان میدی

خدای مهربونم خودت کمک کن هر چه زودتر ویزای بابام بیاد،خداجونم آرامش و محبت رو به زندگی خواهرم برگردون،خدای مهربونم کمک کن من یه پراید بخرم،خدای خوبم خودت کمک کن  من معلم بشم،ممنون میشم برا امضام یه صلوات بفرستی مهربونم❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی کامل میشه یاد گرفت

اگه بخای آره ..ایشون حتی متدبدون الگو هم کارکردن بریدتاپیکاشوببینید ..طریقه ی کشیدن الگوی همه ی متدهای بین المللی که همون متریک ومولروسادش که سادریک هست برای خانوم عمرانیه ..اونم گفتن 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
ببخشید کسی میدونه هزینه آموزش کاملش چنده؟؟ من ی جا رفتم پرسیدم گف همه چیو کامل یاد میده ۱۴ میلیون&n ...

میگفتی کم نباشه یه وقت....تعارف نکن 

خالم یجا میره  دولتیه ترمی ۴۰ هزار تومن...

کلا ۵ یا ۶ ترمه 

خالم یه ترم رفت دیگه نرفت چون خودشم هیلی علاقه داشت و پیگیر بود هم از نت هم از مربی.. سریع یاد گرفت و الان کم کم برا خودش میدوزه ....